reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

w h&m na dziale dla mam patrzyłam i wszystkie płaszczyki powyżej 200 zł. więc jak dla mnie bezsensowny wydatek na allegro też patrzyłam ale nie ma nic ciekawego. ja co rano o 8 zaprowadzam synka do przedszkola a rano jest już zimno więc muszę szybko coś znaleźć. na wiosnę kupiłam sobie kurtkę luźniejszą ale już się w niej nie dopinam więc jest d....pa

reklama
Ja dzis tak zmarzlam i kupilam ten co go wczoraj upatrzyłam kosztuje za duzo ale na pewno nie jest tylko na ciążę. Bardzo mi sie podoba i mam nadzieje ze mi wystarczy do listopada. H&M offers fashion and quality at the best price Nie bylo mnie caly dzien, dziewczyny współczuję i kolki i przeziębienia. Nic fajnego. Ja dzis znow sie nalatalam teraz ide spac. Dobranoc :)

O rozmiar wieksza niz nosze. 44 ale to taki oversize w sumie wiec nawet jak bedzie za duza to sie nia bardziej zawine (mam nadzieje ze w przyszlym roku będzie za duza;) ) w de chyba są hmy? Gosik wspolczuje bezsenności. Ja w dzien staram się zmeczyc i klade jak najpóźniej bo jak jestem wypoczeta to za cholere nie usne :/

Ja niestety zimowej kurtki nie mam w tym roku juz bo stara juz wyrzucilam. Na szczęściesiostra ma duzo kurtek przymierzałam jedną ona ma 2 rozmiary wiecej niz ja naturalnie, więc jedna jest idealna powiedziala ze mi pozyczy dopoki bedzie trzeba.
Natomisat na taka pogode zimno jesienną upatrzylam sobie przez przypadek cieplejszy płaszczyk w Stradivariusie i o dziwo w rozmiar S spokojnie wchodze i troche jest jeszcze miejsca na wiekszy brzuszek, to taki plaszyk nie taliowany ale super sie w nim wygląda i bedzie w sam raz nawet po porodzie bo to rozmiar S. Cena w moim zdaniem wzgledna 159 zł. Przesylam link: Wełniany płaszcz z kapturem - PŁASZCZE - DLA PAŃ | Stradivarius Polska
Na tej dziewczynie wyglada bardzo szczuplo ale w rzeczywistosci naprawde w brzuszku szeroki luzny jest spoko są rozne kolory. Jak na jesien nawet pozną mysle ze mi wystarczy.

reklama
Do góry