reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kasia dokładnie to aż pod zebrami boli takie zarzynania aż przechodzą w boki i czasami schodzą w dół mi dali w szpitalu na to czopki i zastrzyk nospe. Espumisan możesz próbować jak wróci

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ewel lepiej żeby już nie wróciło zresztą wczoraj M powiedziałam że do porodu nie chce widzieć tego szpitala bo najgorsze jest to siedzenie tam chociaż długo nie czekałam na przyjęcie bo przywiozła mnie karetka więc zaraz się mną zajeli...

Ostatnia edycja:
Ja jakoś zawsze w 15min jestem przyjęta i jest miło całkiem choć ostatnio była głupia doktorka.... Taka bez emocji mówi do mnie jesz na mieście a co pijesz no głupie pytania... Chyba wiaodmo ze jak bym zjadła kebaba i miala. Bóle to bym nie jechala... Kolki miałam już na początku ciąży od 12 do jakiegoś 14 tyg ale trochę mniej bolesne a teraz to się bałam bo to i okolice żeber bolały i dół brzucha... Na razie jest spokój czasami czuje żołądek ale nie ma tych kluc mocnych.
Oj chciałabym juz mieć mała na rękach bo bym była spokojniejsza, Kasia kiedy masz usg?

No ale może nie powinno się mierzyć wszystkich jedna miarka tym bardziej będąc lekarzem...:))nie no doktorka była dziwna pierwszy raz na taką trafilam

Moje tesciowa to typ kobiety ktorej sanitariusze niecierpia ona ze wszystkim np dzwoni po karetke bo przeciez jej sie nalezy a ja wychodze z zalozenia ze jak mozesz zajechac sama do lekarza albo po prostu zjesc tabletke to po co zabiwrac czas karetce ktora moze w tym czasie pojechac do kogos komu uratuje sie zycie

Ja jakoś zawsze w 15min jestem przyjęta i jest miło całkiem choć ostatnio była głupia doktorka.... Taka bez emocji mówi do mnie jesz na mieście a co pijesz no głupie pytania... Chyba wiaodmo ze jak bym zjadła kebaba i miala. Bóle to bym nie jechala... Kolki miałam już na początku ciąży od 12 do jakiegoś 14 tyg ale trochę mniej bolesne a teraz to się bałam bo to i okolice żeber bolały i dół brzucha... Na razie jest spokój czasami czuje żołądek ale nie ma tych kluc mocnych.
Oj chciałabym juz mieć mała na rękach bo bym była spokojniejsza, Kasia kiedy masz usg?

Jutro na wizycie na pewno będę miała usg

Nie no racja ludzie czasami naduzywaja tego, ale ja np po karetkę nie dzwonilam pojechałam na IP do szpitala polozniczego nie na pogotowie typowe.

reklama
Właśnie oglądam dom nie do poznania i jest o dziewczynce z rozszerzeniem kręgosłupa, jaka słodka dziewczynka, aż płakałam kilka razy,że taka radosna dzielna, pokazywałam synowi...bo on czasem narzeka na zrobienie drobnych rzeczy a ta mała stara się być samodzielna,,,kochana mala

Do góry