reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kleopcia ale numer faktycznie heh:-)) to fajnie cieszę się.
Piersi mnie w nocy bolą a w dzień nie.
A dziewczyny myslalyscie o tym usg genetycznym czy któraś z Was chcę robić dodatkowo to płatne które jest zalecane kobieta po 35 r życia?

reklama
Kleopcia ale numer faktycznie heh:-)) to fajnie cieszę się.
Piersi mnie w nocy bolą a w dzień nie.
A dziewczyny myslalyscie o tym usg genetycznym czy któraś z Was chcę robić dodatkowo to płatne które jest zalecane kobieta po 35 r życia?

W ostatniej ciąży nie robiłam genetycznych. Jedynie połówkowe zrobiłam dodatkowo u innego lekarza, który wówczas miał najlepszy sprzęt u mnie w mieście. A teraz nie wiem. Zobaczę czy lekarz coś zasugeruje. Nie zastanawiałam się jeszcze nad tym szczerze mówiąc.

Jeżeli wszystko dobrze to tak, ale w poprzedniej ciaży lekarz mi się zapytał czy bym usunęła ciąże jakbym się dowiedziała ze coś jest nie tak. dziwne pytanie ze strony lekarza ale jakby było coś nie tak to i tak bym nie mogła nic zrobić a przez pół ciąży byłabym kłębkiem nerwów. nie wiem do tej pory co lepsze...

Witam dziewczyny co u Was. Ja znów nie wyspana :baffled: właśnie piję słabiutką kawę i próbuję się obudzić i zabrać za robotę, ale ciężko idzie.
Ja w poprzedniej ciąży robiłam badania prenetalne . Teraz też zrobię.
Claudaia 31
jakie 3 badania prenetalne ?
Dziewczyny co się dzieje z Giną ?
Calineczka i Gusia napiszcie co u was ? Mam nadzieję że wszystko OK

Ja robiłam prenatalne w pierwszej ciąży w 11 tyg i 20. były płatne. Teraz mam za darmo 05. 05. Dostałam pełno zdjec i filmow 4d na plycie. Super pamiatka.

Ja robilam badania prentalne I teraz tez zrobie u nas sa bezplatne nie wazne na wiek
Ewle co sie nie chwalisz beta albo cos przeoczylam:-)

reklama
Do góry