reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Cześć dziewczyny!
Ja jakoś dzisiaj tak spokojnie się czuje, że aż dziwnie. Piersi za bardzo nie bolą, odwiedzanie toalety na razie z normalną "nieciążową" częstotliwością (ale u mnie to albo od rana, albo dopiero po obiedzie zaczyna sięlatanie do wc). A no i w ogóle nie mam mdłości (myślę, że albo jestem farciarą, albo coś jest nie tak).

Była u mnie na noc przyjaciółka, bo narzeczony akurat pracował na nockę. Oj, bardzo mi się przydało posiedzenie do 6 rano i pogadanie o wszystkim i o niczym. Zrobiła mi jakąś wróżbę, ile będę miała dzieci i jaka płeć. Wyszło, że pierwsza dziewczynka, potem chłopiec i koniec. Narzeczonemu wyszło tak samo ! :-D Niby zabobon i nie warto w to wierzyć, ale śmieje się, że moja mama jest przekonana, że teraz będzie dziewczynka i ciekawa jestem, czy się sprawdzi :tak:

gusia, odezwij się! Mam nadzieję, że był to fałszywy alarm...

reklama
cześć dziewczyny. właśnie wróciłam od ginekologa :-) założył kartę ciąży, pobrał cytologię i wypisał milion skierowań na badania z krwi i moczu. usg mam w przyszły poniedziałek. ja się czuję świetnie. ogólnie oprócz zmęczenia wieczornego to dolegliwości raczej u mnie brak. z Jasiem też tak miałam w ciąży

Hej dziewczyny ;) ja dzis od rana kiesko sie czuje. Caly czas plamilam wiec polecialam rano do obojetnie jakiego gina zeby sprawdzil i okazalo sie ze to nic powaznego ;) serduszko jest i 4mm zarodek wiec jest ok, ale jechalam z sercem w gaedle czy bedzie ok dzieki Bogu juz sie uspokoilam ;) szkoda tylko ze karty ciazy nadal nie mam bo to moj gin musi wystawic no ale coz wazne ze dzidzius zdrowiutki i bije mu serduszko <3

Cos się dziewczyny nie odzywają mam nadzieje ze wszystko ok

Ja tez mam nadzieje ze będzie ok i będzie serduszko bo jak pójdę to będę zaczynać 10 tydzień

Ja pisalam ze nie mam mdłości niestety powróciły :/ Strasznie uciążliwa dolegliwość

Ja siedze terazbu rodziców Oli z dziadkiem po polu hasa a ja mam chwile na poleniuchowanie ale jak to ja żałuje ze nie mam maszyny
Zaraz IDE poczytać książkę i na jakaś drzemke. Mój maz pojechał do teściowej do której ja nie jezdze pewnie znów wróci jak po praniu mózgu

mamba, jak mój D. wraca od matki, to jest zawsze tragedia. Nie cierpię tej kobiety, jest ignorantką i zapatrzoną w siebie dyktatorką :wściekła/y: Aż mi się ciśnienie podniosło jak mi się ona przypomniała....

a moja teściowa to prawdziwy skarb... tylko zakopać trzy metry pod ziemią... i do tego super szwagierka ach dobrzen że mieszkają 200 km z tąd ;)

Hej,
Byłam wczoraj na USG i lekarz rozwiał moje obawy, dzidziuś ma 1,22 cm i serduszko mu bije 153 na minutę. Z usg wychodzi 7 tydzień 3 dzień, a wczoraj byłam w 7 tyg 1 dniu, więc jest ciut do przodu:-)

calineczkaa elegancko! Bardzo się cieszę :)
kinga dobrze, że sprawdziłaś i z dzidzią wszystko ok :)

Mam niesamowity apetyt. Staram się jeść jak najwięcej warzyw i owoców ale mimo to ciągnie mnie do bardzo kalorycznych rzeczy. Ech normalnie strach się bać co to będzie

reklama
Do góry