reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

gusia ja bym pojechała i sprawdziła czy wszystko jest ok, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i trzymam magiczne kciuki, głowa do góry:)

reklama
cześć dziewczyny. znowu naprodukowałyście. ja ogólnie dziś w pracy prawie zasnęłam tak byłam zmęczona. dziś biegłam na autobus i lekko boli mnie brzuch. do tego gardło zaczyna pobolewać. chętnie poszła bym już spać. jutro mam wizytę u gina. ale usg nie będę miała w luxmed nie ma usg w gabinetach.
trzymam za was kciuki

Z OM wychodzi, że 8 tc. ale profesorowi się to nie podoba. Za małe endometrium, za mały zarodek i ciałko żółte.
Wiecie co? Tym razem nie jestem wcale smutna i zmartwiona. Tej ciąży miało nie być...
10 kwietnia mieliśmy już ustalony termin IVF. Do tej pory wydaliśmy na moje 3-letnie leczenie prawie 200 tysięcy złotych. Lekarze mówili, że nie mam żadnych szans na zajście w ciążę samej.. a tu proszę.
Więc martwię się, tak i owszem... ale jak już wiem, że cuda się zdarzają... to może i teraz się zdarzy i będzie wszystko ok?
A jak nie, to jeszcze raz pojedziemy do IVF-u i jak się nie uda to adopcja jakiegoś rodzeństwa.
Jest tyle samotnych dzieciaków na świecie...

Ale najgorsze w najgorszym są mdłości i to, że mogę przebywać tylko w sypialni (tam mnie nie drażnią żadne zapachy) no to przebywam 24/h :-)

Nie rozumoem tej coazy bezzarodkowej kurcze przeciez plemnik sie dostal i jajeczko zagniezdzilo no kurde jak moze nie powstac zarodek przyroda jest niesprawiedliwa. Ja chce juz 27 listopad i zobaczyc ze serduszko bije i jest ok.
Zatoki rozwalily mni na calego boli jak jasna cholera

Ja na zatoki kupiłam sinus rinse polecam i można w ciąży stosować;)

Gusia jedz do szpitala koniecznie.
Sylka ja też wierze w cuda.... I myślę że będzie dobrze.

Dziewczyny mam wynik bety i ciut spokojniejsza jestem w pn miałam 605 dziś mam 2847[emoji275]

Gosiu jedz jeśli czujesz że dzieję się coś nie tak.
Sylka cuda że zdarzają i to na każdym kroku
ewel87 a który to tydzień u Ciebie bo nie masz paseczka????

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry