reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny :( zaczęłam plamić i pobolewa mnie brzuch :( plamienie nie jest mocne ale jest. Mam jechać do szpitala czy czekać do pon na wizyt do gin? :no:
Mam nadzieję, że pojechałaś do szpitala sprawdzić. Trzymam moooocno kciuki!

Dzisiaj tak super się czułam, tyle miałam energii, i chyba przesadziłam ze sprzątaniem i teraz czuję ból jak na @. Wziełabym duphaston ale nie wiem czy mogę łączyć z antybiotykiem, który jeszcze biorę. Zapomniałam zapytać lekarza. Ech. Dopiero od niedzieli mam zamiar go brać

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny ale naskrobałyście :-) ja dziś pierwszy raz od dłuższego czasu się wyspałam.
Gusia mam nadzieję, że byłaś w szpitalu i okazało się że wszystko OK
Dziewczyny nie wiem czy to normalne ale ostatnio bardzo się denerwuję że coś z fasolką nie tak, bo w sumie oprócz tego że chodzę wiecznie niewyspana to raczej nie mam żadnych objawów.
W wtorek mam wizytę i mam nadzieję że zobaczę serduszko i dowiem się że wszystko OK. Według gin to 8 tydzień , suwaczek pokazuje 7. Hm ....

Ostatnia edycja:
Hej, ale naskrobałyście.
U mnie mdłości dopisują. Dzisiaj po zjedzeniu w pracy, tak mnie zaczęło mdlić, że biegłam żeby zdążyć. A tu długi korytarz i zamknięte drzwi do łazienki. uwierzcie ledwie zdążyłam. W pracy nic nie powiedziałam, wie tylko moja przyjaciółka, więc zaraz za mną wybiegła ale jak wróciłam wszyscy się patrzyli dwuznacznie.

Każde plamienie należy sprawdzić.

Ja w poniedziałek o 8.50 mam pierwszą wizytę. Chciałam iść później ale w środę przyjeżdża mój przełożony i dobra okazja żeby porozmawiać osobiście a nie informować przez telefon. Stresuje się okropnie.

Do posłuchania do poduchy ...
https://www.youtube.com/watch?v=KApmfGxoCG0

Witajcie ;)
dziewczyny ja wczęsniej miałam niewielkie mdłości praktycznie przez cały dzień. A teraz mam w sumie tylko wieczorne, ale bardzo mocne...
Najważniejsze, że leci dzień za dniem :) i oby tak dalej...

ja jakbym miała plamienia, to tez udałabym się do lekarza, albo swojego ginekologa, albo na pogotowie.
Gusia napisz, to cam u Ciebie.

Pozdrowienia weekendowe :)

Hej dziewczyny:-)
Mnie dziś zaczęło budzić bieganie do wc i częste sikanie...leci jakoś dzień za dniem niech leci żeby już była końcówka 1 trymestru:-) miłego dnia Wam

Dzień dobry :)

Ciekawe jak tam gusia . Mam nadzieję, że wszystko dobrze.

ewel87 u nie właśnie też się włączyło częste sikanie :-D

reklama
Do góry