reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Sylka87 Zdrówka :) Ja jutro kończę antybiotyk Amotaks. To chyba wiosna bo u mnie też mega pozytywnie :-D

stella1980 trzymam mocno kciuki żeby dzidzia nadrobiła. W ostatniej ciąży też strasznie leciałam z wagi i zupełnie nic nie pomagało mi na mdłości i wymioty.

reklama
Mamba- ja też byłam na forum z 01.2010, dalej piszemy też na fb. i się spotykamy, mimo że mamy do siebie daleko.... :) a co lubisz czytać??
Calineczka- jak cię to uspokoi to idź, rób tą betę.

nie pamiętam która mówiła o bólu cycków a ciążą czy poronienie, to że bolą cycki to nie znaczy że wszystko jest ok. a to że nie bolą to się poroniło, to nie ma znaczenia. ja w list. jak byłam w ciąży- organizm myślał że jest w ciąży i tak mnie bolały ze szok, gorące były jak diabli,urosły sporo, a się okazało że jest ciąża bezzarodkowa. a teraz mnie trochę bolały, a teraz już od tyg. nie bolą w ogóle. więc jak któraś już pisała - Nie patrzcie na to czy coś boli czy nie. Każda jest inna i kobieta i ciąża!!!

Stella- trzymaj się, oby wszystko jednak było ok. :*

mi jednak pozwolili wyjść wcześniej w pon. więc 23.03. o 13.10 mam wizytę :)

Stella trzymam kciuki &&&& Jejku mam nadzieje ze jednak maluch urosnie i wszystko będzie ok.
Kurcze mocno działają na mnie takie historie jednak byłam dużo spokojniejsza w pierwszej ciąży

Właśnie odebrałam wyniki badan, które zleciła mi lekarka rodzinna i się niepokoję, bo wartość bakterii w moczu mam prawie 2,5 raza wyższą niż norma.. zamiast do 400 ja mam 970 do tego drożdże i nabłonki płaskie powyżej normy, czyli pewnie jakaś infekcja, a jeszcze na bieliźnie dziś pojawił się brunatny śluz, bardzo niewiele, ale boję się, że coś jest nie tak, a nie dostanę się dziś do lekarza, w poniedziałek mam wizytę u rodzinnej a 30 marca u gina :(

Nie rozumoem tej coazy bezzarodkowej kurcze przeciez plemnik sie dostal i jajeczko zagniezdzilo no kurde jak moze nie powstac zarodek przyroda jest niesprawiedliwa. Ja chce juz 27 listopad i zobaczyc ze serduszko bije i jest ok.
Zatoki rozwalily mni na calego boli jak jasna cholera

Nie rozumoem tej coazy bezzarodkowej kurcze przeciez plemnik sie dostal i jajeczko zagniezdzilo no kurde jak moze nie powstac zarodek przyroda jest niesprawiedliwa. Ja chce juz 27 listopad i zobaczyc ze serduszko bije i jest ok.
Zatoki rozwalily mni na calego boli jak jasna cholera

na zatoki dobre są inchalacje z rumianku wiem bo sprawdziłam niedawno- zrób napar z koszyczków rumianku (znajdziesz w dobrym spożywczym albo aptece w torebkach) wlej do miski i zalej wrzątkiem nakryj siebie i wrzątek ręcznikiem albo kocem i wdychaj, czasami dawałam do tego naparu z szałwii no i oczyszczałam nos sprejem nosefrida jest rewelacyjny oczyszcza nos ale nie podrażnia no i pij dużo dużo wody

Gusia - ja bym pewnie nie pojechała bo się zawsze boję że przesadzam, ale może jak będziesz dalej plamić to jedź,pogotowie całą dobę przecież jest czynne.choć czasem tak jest w ciąży że się plami, moja mam miała tak w terminie pierwszych 3 miesiączek jak była ze mną w ciąży. ja miałam lekkie plamienie w pon. ale ustało i było małe więc nie jechałam do lekarza.

a jeszcze co do sikania- ja mam taki pęcherz i nerki, że bez ciąży potrafię iść 2razy/h a jak wypiję herbatę kawę to mogę co 5 min. latać.... to jest dopiero beznadzieja!!!

reklama
Ja bym pojechała i to sprawdziła najwyżej dostanieszbcos na wszelki

Claudia do 27 listopada to sobie trochę poczekasz ;)

Ja tez nie czaje tego jak to jest możliwe. Ehhhh ja chyba zwariuje do 31 :o

Do góry