reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
No ja tez widze ze trzymają się tych 3, no moze oprocz początku typu potwierdzenie ciazy itp. ale to tez dlatego ze ostatnio mialam wczesnie zatrzymanie sie ciazy wiec njak gin o tym wiedzial to na pierwszych wizytach mi skierowania wypisywal na usg dopochwowe zeby zbadac ze teraz sie rozwija zarodek. No ja prenatalne w 12stym i 20tym tygodniu powtorzylam sobie prywatnie dokladniej zeby miec pewnosc teraz tez tak zrobie w 32-33 tygodniu prywatnie dodatkowo.

Pozdrawiam z patologi ciazy....niestety...dziękuję za słowa wsparcia :).dobrze ze przyjechałam bo no spa i magnez by nie pomogły.U mnie tak rozpoczął się poród z synem.jestem po kroplowce i zastrzykach w tyłek.dostałam steryd na płuca dziecka w razie w.trafiłam od razu w ręce swojego prowadzącego ktory mnie na korytarzu rozpoznał.szybko mnie zbadal i zalecil leki.jest już lepiej a wiem ze leki mam rozpisane tez na jutro.3 dni się w standardzie leży o ile przejdzie...I niech mi więcej nikt nie mówi ze ciąża nie choroba.trzeba dziewczyny się oszczędzać.przynajmniej teraz w 3 tc.takie przemyślenia...

tez tak sadze bo na usg sa kolejki wielkie.

O matko a ja przez ta diete nie moge takich placków:(
juz mi zbrzydla kasza, indyk i szpinak w kółko.
Dzis gotuje fasolke po bretonsku ale tylko dla M bo ja nie za bardzo moge.

Agami kochana ale to zaczęło się twardnieniem brzucha czy po prostu jakieś skurcze regularne? Aż spakowalam się i ja dziś... :)) będzie dobrze.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Agami trzymaj sie dzielnie!!!! oby tam sie Toba dobrze zaopiekowali niech dzidzia grzecznie posiedzi. trzymamy mocno kciuki za Ciebie.
Ja chyba skorzystam z tej rady odpoczywania bo tez czasem na sile przeginam.

Do góry