reklama
No ja tez widze ze trzymają się tych 3, no moze oprocz początku typu potwierdzenie ciazy itp. ale to tez dlatego ze ostatnio mialam wczesnie zatrzymanie sie ciazy wiec njak gin o tym wiedzial to na pierwszych wizytach mi skierowania wypisywal na usg dopochwowe zeby zbadac ze teraz sie rozwija zarodek. No ja prenatalne w 12stym i 20tym tygodniu powtorzylam sobie prywatnie dokladniej zeby miec pewnosc teraz tez tak zrobie w 32-33 tygodniu prywatnie dodatkowo.
madzius5
Fanka BB :)
Wpadlam tylko na slowko bo w pracy siedze ale mysle nad czyms tutaj i nagle naszla mnie ochota na
Placki z jab³kami i ricott± - Magazyn Kuchnia
chcialam sie z wami podzielic))
Placki z jab³kami i ricott± - Magazyn Kuchnia
chcialam sie z wami podzielic))
Pozdrawiam z patologi ciazy....niestety...dziękuję za słowa wsparcia .dobrze ze przyjechałam bo no spa i magnez by nie pomogły.U mnie tak rozpoczął się poród z synem.jestem po kroplowce i zastrzykach w tyłek.dostałam steryd na płuca dziecka w razie w.trafiłam od razu w ręce swojego prowadzącego ktory mnie na korytarzu rozpoznał.szybko mnie zbadal i zalecil leki.jest już lepiej a wiem ze leki mam rozpisane tez na jutro.3 dni się w standardzie leży o ile przejdzie...I niech mi więcej nikt nie mówi ze ciąża nie choroba.trzeba dziewczyny się oszczędzać.przynajmniej teraz w 3 tc.takie przemyślenia...
tez tak sadze bo na usg sa kolejki wielkie.
O matko a ja przez ta diete nie moge takich placków
juz mi zbrzydla kasza, indyk i szpinak w kółko.
Dzis gotuje fasolke po bretonsku ale tylko dla M bo ja nie za bardzo moge.
O matko a ja przez ta diete nie moge takich placków
juz mi zbrzydla kasza, indyk i szpinak w kółko.
Dzis gotuje fasolke po bretonsku ale tylko dla M bo ja nie za bardzo moge.
reklama