Sylka, no to niezla jazda z tymi rurkami, moze akurat w tych upałach krem stal, i się popsuł. Ja tez miałam zamiar tam jechać, teraz przemyśle to. One chyba tez tanie nie sa, maz zeszlego roku chyba 8zl za sztuke dawal.
reklama
M
mama290
Gość
A ja bym zjadła ptysia ale mam zachcianki
Dziewczyny z dziecmi macie tez tak ze jak wasze pociechy mocno placza i jestescie tez takie rozzalone ( ja przez to przedszkole) to dostajecie skurczy? Moj jak tak placze ja go oddam z tym placzem i wracam placzac to normalnie mam skuexze takie bolace od krzyza do brzucha ze ledwo do domu dochodze w domu zjem nospe i magnez i mi po jakiejs godzinie przwchodzi. Macie cos takiego czy ja jakas nadwrazliwa matka jestem. Jezu jak ja bede jedna z tym mam wielbiacych swojego synusia i nie wiadzaca nic poza nim blagam dajcie mi w twarz.
Ja też w luxmedzie prowadzę ciążę ale lekarz ma usg w gabinecie i mam robione na każdej wizycie. Teraz to mnie zaskoczyłyście i to bardzo Niby ta sama firma a co miasto to jednak inaczej.
Ester to najważniejsze ;-)oszczędzaj się a będzie dobrze, przy kapryśnej szyjce trzeba trochę grawitację oszukiwać. A przyspieszył Ci lekarz kolejną wizytę przez tą szyjkę?
Wizytę mam za miesiąc ale za 2 tyg mam podejść do położnej zrobić ktg. No i jakby mnie skurcze brały to mam się jednak pokazać.
W weekend były po 12 dzis po 10... najgorzej sie zestresowalam ze ten gryz mógł mnie przytruc i tak sobie wkrecam. Tfu tfu poki co nic mi nie jest ale jak dalej sobie tym glowe będę zaprzatac to bede miala urojone zatrucie :/
Heh, po 10 bo nie świeże. To nie nakręcaj sie tym, będzie w porządku wszystko.
Dziewczyny z dziecmi macie tez tak ze jak wasze pociechy mocno placza i jestescie tez takie rozzalone ( ja przez to przedszkole) to dostajecie skurczy? Moj jak tak placze ja go oddam z tym placzem i wracam placzac to normalnie mam skuexze takie bolace od krzyza do brzucha ze ledwo do domu dochodze w domu zjem nospe i magnez i mi po jakiejs godzinie przwchodzi. Macie cos takiego czy ja jakas nadwrazliwa matka jestem. Jezu jak ja bede jedna z tym mam wielbiacych swojego synusia i nie wiadzaca nic poza nim blagam dajcie mi w twarz.
Claudia na bank będziesz właśnie taka matką wielbiącą swojego synusia Ale co w tym złego? Takie już nasze prawo ubóstwiać te nasze dzieciaki do granic możliwości
Z tymi bólami brzucha to żartów nie ma. To pewnie reakcja na stres i musisz jakoś sama sobie zacząć z tym radzić. Wyciszaj się jakoś, może meliskę pij bo takie napięcie źle się odbija na Tobie i dziecku pewnie też. Pracuj nad sobą żeby ten stres kończył się w głowie a nie przenosił na ciało. Twojemu synkowi z każdym dniem będzie łatwiej i tobie też, ale teraz musisz to przetrwać i uważać na siebie. Musisz jakoś wyluzować jednym słowem- łatwo się mówi nie?
Nie jesteś nadwrażliwa bo ja Cię doskonale rozumiem. Sama bym ryczała z dzieckiem gdyby mi tak płakało przed przedszkolem.
reklama
Agami :-) trzymam kciuki za skuteczność leków :-)
a ja jeszcze nie mam torby spakowanej. nawet nie mam nic kupione. więc jestem w czarnej dup....e
Ja podobnie ale jakoś się tym nie przejmuję.
W przyszłym tygodniu planuję zakupy w aptece ale kiedy się spakuję to jeszcze nie wiem.
Jakoś mnie to nie stresuje.