reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Potwierdzam: biorę tylko kwas foliowy. Boję się brać wit bo mam mega mdłości.Będę je brała tak jak w pierwszej ciąży od 13 tyg.

reklama
Ewel87 ja planowany termin @ 16 marca a nie 12;) 12 lutego mialam ostatnia @;) Ale nie wiem czy to cos zmienia?:p

wydaję mi się, że jeśli ostatnia miesiączka była 12 lutego a cykle masz 32-dniowe to jesteś w 6 tyg :) na suwaczkach pokaże Ci pewnie że jesteś w 5 i którymś z kolei dniu - czyli juz 6 tydzień leci :) a dokładnie to lekarz Ci powie :)

Fajnie mieć was tak wiele na podobnym poziomie. Ja dziś jestem jakas na maksa wyluzowana i radosna moze to 1 dzien wiosny; ) Dostalam antybiotyk duomox ponoc najbezpiejszy dla ciąży. Moja dentystka jest kochana obdzwonila sama wszystkich swoich znajomych ginekologow i nawet pediatre i zadecydowali zeby mi podac ten. Jestem wyjątkowo spokojna i pozytywnie nastawiona. Zobaczymy na jak dlugo hihi. Mnie jeszcze pobolewa w dole tak delikatnie i czasem ciągnie ale coraz mniej.

Witam dziewczynki!

Wczoraj byłam u gina i niestety historia się powtarza. A więc zarodek jest za mały w stosunku do wieku ciąży (8 tc.) mamy się zobaczyć w środę na kolejnym USG i zobaczymy czy podwoił swoją objętość i czy jest akcja serca, jeśli nie to powtarza się akcja z października czyli poronienie :(

A i miałam Wam powiedzieć co profesor powiedział na moje mega mdłości, cyt."tak ma być i lepiej niczego nie brać w 1.trymestrze". Ja schudłam 4 kg, od rana pije tylko wodę z cytryną i imbirem (ale nic nie pomaga) najgorzej jest mi zasnąć

reklama
Do góry