reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja w tym miesiącu na lekarzy, badania i leki wydałam już 700zł a jeszcze w czwartek 160 u gina zostawię :(
Objawów nadal nie mam poza sennością. No i brak apetytu totalny. Ewentualnie ziemniaka mogę zjeść albo parówki na ciepło - świetna dieta dla przyszłej mamy, nie ma co ;-) Ale mdłości nie mam.

reklama
Dzień dobry :)

Zostawić Was na chwilę i tyle nadrabiania hehe szalone!

Mnie na ryby strasznie ciągnie. W ogóle ta ciąża jest zupełnie inna. W poprzedniej wymiotowałam non stop do 5-6miesiąca. Przez całą ciążę przytyłam ok 2kg... A teraz jadłabym i jadła. Mdłości ustały. Apetyt mi dopisuje , mieszam strasznie i jak tak dalej pójdzie to przy mojej nadwadzę będę wyglądać jak wieloryb :-D

ewel87 ból podbrzusza ustał. Od czasu do czasu zakłuje ale to na chwilkę. Nie mam już takich bóli jak na @ Jedynym objawem w tej chwili są wrażliwe i bolące sutki( pojawił się jeszcze przed zrobieniem testu)

Normalnie mam dość mojej pracy!!!!!I szefostwa!!!!
Dziękuję Bogu, że jestem w ciąży, bo normalnie bym zwariowała dłużej pracując.
Tylko mnie wkurza ta moja dyrektorka, a teraz przecież stres nie powinien mi towarzyszyć!

A ja zapomniałam ze w ciąży jetsem przez chwilę i się ściągam z siostrzenica w biegach:-) człowieka brzuch nie boli to się zapomina poprzednik razem strasznie mnie bolał aż spać nie dawal

reklama
Jestem po wizycie u endo zwiększył mi dawkę i o losie okazalo się ze nie mam guza na tarczycy tylko zwykłego krwiaka :o
Dziewczyny rozumiem was ze się bpicie ja sama czasami jak siade i pomyśle to wariuje bo myślę co będzie jak cos pójdzie nie tak a potem się karce bo niepotrzebnie się nakrecam.
Jestem wściekła bo wykroilam sobie przód tuniki a na tył brakuje mi dosłownie 10 cm wrrrrrrr. Nawet nie mam nic z czego moglabym posztukowac. Ehhhhhhhhhh

Wiecie co fajnie się czyta te suwaczki które pokazują ciąże powyżej 7 tygodnia :)

Ostatnia edycja:
Do góry