reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Calineczka ja w ciazy z blizniakami jadlam tylko rybe gotowana na parze zadnych wedzonych surowych ani puszek :-) jadlam po kilka jajek dziennie bo mialam diete wysoko bialkowa zeby dzieci szybciej rosly tzn jeden z blizniakow bo mial problem I cala dieta to mi juz w ktoryms momencie bokiem wychodzila powiem szczeze teraz uwazam ale juz nie wariuje az tak bardzo zdanie mam takie ze pewnych zeczy nie jestesmy w stanie zatrzymac choc nie wiem jakbysmy sie staraly wiec spokoj nas tylko uratuje juz za chcwilke bedziemy sie martwily porodem a po malym bobo :-)

Hej dziewczyny!:) Czytam was i czytam i mysle kurcze jak to mozliwe ze ja w ciazy jestem haha;) Czekam na 1 wizyte u lekarza, objawow brak jakichkolwiek, bola mnie tylko cycki ale juz nie az tak bardzo;) Najlepsze jest to ze nawet nie wiem w ktorym tygodniu jestem, czy sa tu jakies czarownice ktore mi pomoga?;)) Bo sprawdzalam w necie i wszystkie te kalkulatory mowia co innego- jeden ze 4 tydzien i 4 dni inny ze 5 tydzien a jeszcze inny ze koniec 6....no oszalec z tym idzie...:(
Jakby ktoras wiedziala jak to dobrze obliczyc to bede bardzo wdzieczna bo chcialabym chociaz to wiedziec;))
Ostatnia @ 12.02, cykle 32 dniowe, owu byla jakos 1 marca (28.02 wyszedl mi w nocy test owu plus mega bole brzucha). 1 test ciazowy wyszedl mi 10 marca czyli 6 dni przed terminem@! No i krory to moze byc tydzien i dzien ciazy???:)))))))))

Pierwsze slysze ze nie można jeść makreli ani łososia :o Ja ostatnio zjadlam łososia ryby z puszki w pomidorach jedynie makreli nie wciagalam ale strasznie mnie ciągnie do ryb.
Ja dziewczyny siedze u endo zobaczymy co powie na te moje hormony
Dzisiaj mam mniej bolesne piersi jakby mniej obrzmiale. Poza tym sikam i spie nonstop bym spala nudności ustąpiły wiec wymiotów tez nie ma.

Wzielam się za szycie dla siebie tuniki bo nie mam co na siebie wlozyc

mój synek ochrzcił mój brzuszek ;) nie powie inaczej jak Zuzia ;) i do tego nie podoba mu się jak piję kawę albo jem zakazane rzeczy typu chipsy:)mój dorosły facet tak go kocham...
dzisiaj tak boli mnie głowa że szok mam nadzieję że małej nie zaszkodzi

Ewel87 ja planowany termin @ 16 marca a nie 12;) 12 lutego mialam ostatnia @;) Ale nie wiem czy to cos zmienia?:p

reklama
85justyna,a Ty już czujesz, że będzie córka?

od samego początku :) już jakoś tak mam nie wiem jak to nazwać... intulicja może jakoś umiem przewidzieć różne rzeczy poprostu tak czuję i już...z synkiem też wiedziałam ale tak naprawdę dla mnie nie jest to ważne bo zależy mi tylko na tym żeby było wszystko ok.

Do góry