reklama
calineczkaa
Fanka BB :)
Ja jestem przewrażliwiona może:-)a raczej napewno:-)
M
mama290
Gość
Calineczka ja w ciazy z blizniakami jadlam tylko rybe gotowana na parze zadnych wedzonych surowych ani puszek :-) jadlam po kilka jajek dziennie bo mialam diete wysoko bialkowa zeby dzieci szybciej rosly tzn jeden z blizniakow bo mial problem I cala dieta to mi juz w ktoryms momencie bokiem wychodzila powiem szczeze teraz uwazam ale juz nie wariuje az tak bardzo zdanie mam takie ze pewnych zeczy nie jestesmy w stanie zatrzymac choc nie wiem jakbysmy sie staraly wiec spokoj nas tylko uratuje juz za chcwilke bedziemy sie martwily porodem a po malym bobo :-)
migduch
Hej dziewczyny! Czytam was i czytam i mysle kurcze jak to mozliwe ze ja w ciazy jestem haha Czekam na 1 wizyte u lekarza, objawow brak jakichkolwiek, bola mnie tylko cycki ale juz nie az tak bardzo Najlepsze jest to ze nawet nie wiem w ktorym tygodniu jestem, czy sa tu jakies czarownice ktore mi pomoga?) Bo sprawdzalam w necie i wszystkie te kalkulatory mowia co innego- jeden ze 4 tydzien i 4 dni inny ze 5 tydzien a jeszcze inny ze koniec 6....no oszalec z tym idzie...
Jakby ktoras wiedziala jak to dobrze obliczyc to bede bardzo wdzieczna bo chcialabym chociaz to wiedziec)
Ostatnia @ 12.02, cykle 32 dniowe, owu byla jakos 1 marca (28.02 wyszedl mi w nocy test owu plus mega bole brzucha). 1 test ciazowy wyszedl mi 10 marca czyli 6 dni przed terminem@! No i krory to moze byc tydzien i dzien ciazy???))))))))
Jakby ktoras wiedziala jak to dobrze obliczyc to bede bardzo wdzieczna bo chcialabym chociaz to wiedziec)
Ostatnia @ 12.02, cykle 32 dniowe, owu byla jakos 1 marca (28.02 wyszedl mi w nocy test owu plus mega bole brzucha). 1 test ciazowy wyszedl mi 10 marca czyli 6 dni przed terminem@! No i krory to moze byc tydzien i dzien ciazy???))))))))
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Pierwsze slysze ze nie można jeść makreli ani łososia Ja ostatnio zjadlam łososia ryby z puszki w pomidorach jedynie makreli nie wciagalam ale strasznie mnie ciągnie do ryb.
Ja dziewczyny siedze u endo zobaczymy co powie na te moje hormony
Dzisiaj mam mniej bolesne piersi jakby mniej obrzmiale. Poza tym sikam i spie nonstop bym spala nudności ustąpiły wiec wymiotów tez nie ma.
Wzielam się za szycie dla siebie tuniki bo nie mam co na siebie wlozyc
Ja dziewczyny siedze u endo zobaczymy co powie na te moje hormony
Dzisiaj mam mniej bolesne piersi jakby mniej obrzmiale. Poza tym sikam i spie nonstop bym spala nudności ustąpiły wiec wymiotów tez nie ma.
Wzielam się za szycie dla siebie tuniki bo nie mam co na siebie wlozyc
mój synek ochrzcił mój brzuszek nie powie inaczej jak Zuzia i do tego nie podoba mu się jak piję kawę albo jem zakazane rzeczy typu chipsymój dorosły facet tak go kocham...
dzisiaj tak boli mnie głowa że szok mam nadzieję że małej nie zaszkodzi
dzisiaj tak boli mnie głowa że szok mam nadzieję że małej nie zaszkodzi
calineczkaa
85justyna,a Ty już czujesz, że będzie córka?
reklama
85justyna,a Ty już czujesz, że będzie córka?
od samego początku już jakoś tak mam nie wiem jak to nazwać... intulicja może jakoś umiem przewidzieć różne rzeczy poprostu tak czuję i już...z synkiem też wiedziałam ale tak naprawdę dla mnie nie jest to ważne bo zależy mi tylko na tym żeby było wszystko ok.