reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Claudia moi ida już w pon na trzy godziny bo na tyle będę chodzić ( rządowe ) ale im sie podoba już byliśmy dwa razy to słabnie trochę odpoczynku bedzie

reklama
Super Claudia mialabys duze ulatwienie jakby chetnie chodził. Mi tfu tfu nic nie puchnie stopy to mi sie tylko nadmiernie pocą i slizgaja w klapkach. Na rekach mam jeszcze pierscionki i kminie zdjac czy nie. Dziwnie sie czuje bez obrączki. Finkemma ah ci lekarze nie wiedza jak my rozkminiamy kazde ich slowo. A są tacy czasem ze na prawdę tylko im strzelic. Ja takiego pajaca na gumce miałam na polowkowym. Takie miny walił teksty rzucal ze chora wyszłam i poszlam prywatnie. A ten twój moze tak ma ze go bawi jakie dzieci maja pozycję u nas w brzuchu. Wiec kazda jest smieszna :/

Cześć Dziewczyny :)

Podczytuję i widzę, że nie tylko ja borykam się z nieprzespanymi nockami. Raz prześpię całą bez odwiedzin w wc a innym razem godzinami nie mogę zasnąć. Też mam mrowienie w nogach i czasem wrażenie takiego obolałego brzucha u góry i po bokach. Ciężko znaleźć mi dogodną pozycję.
Co do puchnących nóg to odpukać jeszcze nie miałam. W poprzedniej opuchnięcie pojawiło się tylko dzień po porodzie. Czasem tylko mam uczucie ciężkich dłoni, trudno mi je zacisnąć ale nie puchną pfu pfu ;)

Wielkimi krokami zbliża się wrzesień :) Widzę, że dużo tu przedszkolaków i uczniów :) Powiem Wam, że ja tylko czekam aż mój wróci do szkoły :zawstydzona/y: bo czasem już mi ciężko organizować mu czas żeby się nie zanudził. Okropna jestem...

No nie widac calego babeluszka ,napewno niepotrzebnie sie martwie i bedzie wszystko dobrze . Ten moj lekarz to jakis taki dziwny jest niby dobrze ale sam taki zmartwiony ogladal go na tym usg i jak za kazdym razem rzucil text ze smiesznie ulozony a ja mu mowie ze zawsze tak mowi. Ze smiesznie ulozony to zawsze smiesznie sie uklada? I to mnie tak zmartwilo .

Finke mysle ze jak by bylo cos nie tak to by lekarz tego nie zbagatelizowal w koncu prowadzi Twoją ciąże jakas odpowiedzialnośc na nim wisi, poprostu tak gada a dzidzia faktycznie jeszcze poki moze to sie wywija na wszelkie mozliwe sposoby, nie martw się.

Mama a z córką co? Czemu zemdlała?
Ja ostatnio spać nie mogę wstaje wszystko mnie boli, nogi plecy, zebra... Jestem cały czas zmęczona. Nie mam wogole Energi. Nic mi się niechce. Za to moje dziecko w brzuchu szaleje a szczególnie jak chce iść.spać to istne szaleństwo w brzuchu. Dostaje cały czas kopiaki na samej górze a wczoraj to mnie aż pępek kilka razy zabolal albo rozpycha, rozciaga mi się po bokach. Dziecko bokser normalnie.

Ja szczęśliwie nie mam problemów z puchnięciem nóg i rąk - oby tak już zostało.

Dziewczyny czy teraz, na końcówce ciąży macie już wizyty co 2 tygodnie? Ja najbliższą mam w połowie września. Pamiętam jednak, że w poprzedniej ciąży (która była o wiele spokojniejsza niż ta) w ostatnim czasie miałam wizyty co 2 tyg.

Ja dobrze spie, ale niestety dokucza kregoslup :/.

angoba, ostatnia wizyte mialam miesiac temu. Teraz ide we wtorek i nie wiem czy bede miala wizyty co 2 tygodnie.

reklama
Do góry