reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Agami mi wczoraj pobierali krew ale to nie holestoza :) co do syndromu niespokojnych nóg to właśnie teraz moze sie przydarzyć albo jak ktoś dużo pisze na kompie zapalenie cieśni nadgarstka dzisiaj mi córka zemdlała w kuchni kurde moze zaczyna sie u niej ten czas nie jestem psychicznie przygotowana na to

Nijak chodze na bosa wiekszosc czasu nawet po ogrodzie bo ciezko zmiescic sie do butow

Mam tez ten problem z nogami ze jak sie klade to moja glowa kaze ciagle mi nimi ruszac az mi to na nerwy dziala

Jest co raz ciezej ale jeszczd troche i pozniej bedziemy nadawaly na cos innego :-)

Ostatnia edycja:
Ja tez pije pokrzywe, i robie kapiele w wodzie - sol i woda. Jest lepiej ale i tak noga mi sie powiekszyla o rozmiar :/.

Popołudniami robie sobie godzinna drzemke, coraz bardziej czuje zmeczenie.
Teraz czeka mnie pranie ubranek, prasowanie i szykowanie torby :)

reklama
My bylismy dzisiaj na dniach otwartych w prEdszkolu mojemu malemu tak sie podobalo ze kazal mi isc sobie do domu i bylo larmo zeby wyjsc jeszcze pt i pon tak bedziemy chodzili na godInke a we wtorek zostawie go juz samsgo na 4 i do pt mam nadzieje ze zostanie juz na 8 i ze obejdzie sie bez placzu

Do góry