reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
A czasami mnie dopadają takie czarne scenariusze szczerze to wolała bym już to wszystko mieć za sobą i żeby mały cały i w miarę zdrowy był z nami...

Kasia nie przeszłam tego co Ty ale też mam czarne myśli czasami niestety... Musimy wierzyć że będzie dobrze Bo będzie.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Kasia teraz jest inaczej twoj syneczek nie ma tak ciezkiej wady jak mial poprzedni wiedomo czasami nawet u zdrowego dziexka konczy sie tragedia ale trzeba byc dobrej mysli. Jestes pod dobra opoeka wada zostala szybko zdiagnozowana maly zaraz po urodzeniu otrzyma odpowiednia pomoc. To nie jest smiertelna wada bedzie dobrze.

reklama
Kasia w ogóle nie załapałam, że masz jakieś czarne myśli; z Twoim szkrabem na pewno będzie dobrze, zresztą masz fachowców, którzy Cię prowadą, na pewno nie robiliby ci nadzieji gdyby miało być inaczej! dacie radę!

Do góry