reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

ja przy deszczu lubię iść na spacer. Jasiu się cieszy że po kałużach może poskakać. jednak nie napadało tyle żeby były fajne kałużki. ale jest super chłodno i nie jest duszno.
ja mam tydzień zup. zaczęłam od kapuśniaka, później kalafiorowa, a jutro będzie ogórkowa :-) trzeba korzystać dopóki są młode warzywa :-)

reklama
Dzieki dziewczyny moze faktycznie musze to przelezec w czwartek gin pisalam ze piatek ale pomylilam sie .Wiec w koncu sprawdzi czy wszystko dobrze. Ostatnio bylam w 22 tyg dluuuga przerwa bo teraz 29 . Mam nadzieje ze szyjka mi sie nie skraca od tego skakania na kulach . Dzis juz troche chodze tak jak pisalam choc i tak nie moge stanac calym ciezarem ciala na tej nodze. I chyba przedobrzylam bo noga spuchnieta znowu jak balon :( wiec leze znowu :( jak ja nie lubie tyle bym chciala zrobic a nie moge. Ta szyjka czy cos tam nadal mnie boli gdy chodze.

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj prasowałam wszystkie ciuszki od zera do 3 miesięcy wniosek taki ze mam tego od cholery :) jeszcze pościel machnę moze jutro i koniec tego prasowania bo mi stopy spuchły

Mi w te upały stopy nie puchly a teraz siedzę od rana do wieczora ciągle albo stoję nic nie leżę i mam stopy jak balony okropnosc...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Widzę, ze sporo osób w Gemini się zaopatruje:) Ja też polecam i pewnie w przyszłym tygodniu będę zamawiać apteczne rzeczy. Mój mały ważył1350g w 29tygodniu, idę teraz 1.09 ciekawe, ile przybrał, to już będzie początek 33tygodnia:) Ogólnie już się 8 miesiąc zaczął, aż nie mogę uwierzyć, że tak to leci.
Jeśli chodzi o porodówkę to jestem zwolennikiem nie wpuszczania nikogo na salę i tak tez jest tam gdzie będę rodzić. Można wyjść z dzieckiem tylko do sali odwiedzin. Wiadomo, że sa tego plusy i minusy, bo na sali odwiedzin nie będę siedzieć cały dzień z mężem, ale z drugiej strony chyba wolę mieć spokój i ciszę na sali, gdzie będę chciała odpocząć i zająć się sobą i synkiem.
Mąż przy porodzie oczywiście będzie ze mną:)

Ja czuje ze zatrzymałam wodę a pokrzywa mi nie wchodzi wogole na drugi tydz idę położnej to hej pomarudzę bo dłonie tez mi spuchły dzisiaj trochę posprzątałam i ledwo zipie

reklama
Ja dziś dzień bez męża więc leniuchowałam pod kocykiem cały dzień:):D
Fajnie że już wszystko kupujecie ja nadal czekam bo może się okazać że ja kupię a nic się nie przyda;(

Maselko82 ja mam tak od tygodnia że mi coś jak by w gardle stało i problem czasem z oddychaniem:(

Do góry