reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Malaja ja tam zamawiam od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam, dziś też dotarła paczka właśnie z gemini, kupiłam leki dla całej rodziny a dodatkowo dostałam próbki dla córeczki. Polecam z czystym sumieniem

Ja tez zamawialam wszystko dla małej i dla. Siebie i jestem bardzo zadowolona z zakupu próbki tez dostałam.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja nie dostalam probek cholerka!;) tez polecam wszystko ok ceny konkurencyjne. Jeszcze zaraz bede zamawiac bo sporo mi brakuje. A ja dzis poszalalam kupilam ciazowa sukienke pod kątem wesela i sesji. Ale jest super pieknie uklada sie na brzuchu. Z rozciagliwego materialu a do tego mysle ze po porodzie tez będzie fajna. Probowalam kupic cos w normalnym sklepie ale albo sie marszczy albo podwija albo niewygodnie. Ehh raz zaszalalam. Do tego zamowilam sliczne melissy jak się wystroje to pochwale :) ale mam radoche tak dawno nic sobie nie kupiłam.

hej :-) u Nas leje. to akurat dobrze bo sucho wszędzie. ja dziś się całkiem ok czuję. skoro tak zachwalacie to gemini to też skorzystam choć ja mam zamiar zakupy robić dopiero pod koniec września.

reklama
U nas tez pada ja sie tam bardzo ciesze bo lubie czasem tzw. deszczową jesień szczególnie po ostatnich upałach, przynajmniej jest czym oddychac i mam mniejsze wyrzuty sumienia ze musze w domu siedziec.

Ja tez skorzystam z zakupow przez internet moze tez Gemini jak polecacie i tez tak jak Miniaaaa poczekam do końca września.

Do góry