reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

A już na migdały patrzeć nie moge podjadam w kółko i nic to nie daje a dziecię mi sie ciagle ładuje na żołądek ja mam tak w każdej ciąży super przypadłość a tak mnie czasem pali ze myśle ze w końcu mi sie tam coś wypali

reklama
Hahaha bo to jest tak ze zalezy jak to dziecie lezy jak mnie boli spojenie to lepiej ze zgaga i nie boli pepek jak boli pepek to ze spojeniem do wytrzymania ale zgaga bardziej meczy a jak z pepkiem spoko i ze sposjeniem spoko to zgaga i zyganie hahhaha dzieci nasze dbaja aby nasze ciaze nie byly monotonne

Dokładnie jedno przechodzi drugie przychodzi... To spojenie to skurcze to boli brzuch od żelaza to zgaga buuuu

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja już nie wierze w idealne ciąże mnie coś pika czasem w bliźnie tak śmiesznie już nie wspomnę ze w pipi tez mnie coś czasem zaszczycie nie ma co niech ten listopad nadchodzi i dzieci sie rodzą a nie tak męczą ciąża fajny stan bo jest na końcu drogi dzidziuś i to mnie tylko trzyma ale namarudzic sie muszę :) z soda nie próbowałam ale nie wiem czy ja przełknę

Jak mnie złapie a ze złapie to moge obstawić w ciemno bo zjadłam kilka borówek to chyba sobie wezmę tylko skojarzenia mam dziwne bo szoruje nią kibelek :)

reklama
soda ma odczyn zasadowy więc w całkowicie naturalny sposób neutralizuję kwas w żołądku. nasi rodzice pili wodę sodową zamiast naszej obecnej gazowanej mineralnej. jeśli kogoś odrzuca soda polecam zrobić sobie lemoniadę z sodą ( pycha ) woda , cytryna, miód i soda. zgaga przejdzie i trochę przyjemności zażyjecie :-)

ja miałam tydzień temu zgagę ale teraz mały zmienił pozycję więc mi przeszło. ja sobie radzę też mlekiem tylko musi być tłuste 3,2% :-)

Do góry