reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Moja córcia skacze o różnych porach. Na pewno rano jak się obudzę, potem jak jem śniadanie, właśnie tak jak dziewczyny pisały jak zjem słodkiego, i wieczorem jak już się kładę spać. Ale nie jest to regularne o stałych godzinach, bardziej chyba ode mnie to zależy, kiedy wstanę, zjem, itp. Czasami ma dni, że jest leniwa i mało kopie, a czasami bardzo jest ruchliwa.
Ja nie mam bóli żadnych pod brzuchem, tylko jak mała mnie kopnie w pęcherz to zaboli lekko. Tak to akurat bez dolegliwości "brzusznych" mi mija ciążą. Do około 20 tyg pępek czasami mnie pobolewał, ale teraz już zupełnie ustapiło.

reklama
u mnie młody jest najaktywniejszy jak ja jestem spokojna i leżę. a że mało leżę to najlepiej go czuję z rana i wieczorem. fikołki kręci okropne. a jak u Was dziewczyny z kilogramami???? dużo macie już na plusie??? ja pisałam że 10 a jak jest u Was????

my dziś w Karwi byliśmy popluskać się w morzu i powdychać jodu :-) fajny był dziś dzień. nie za ciepło :-)

U mnie 7 kg. Ważę 57 kg. W pierwszej ciąży dobiłam do 62 ale miałam więcej na tym etapie o 2 kg.

Ale mam straszne nogi, spory cellulit i czuję się gruba. No i brzuch mam spory.

Hahaha 12 z hakiem ale przestalam tyć czyżby limit wykorzystany :) tez jestem gruba w każda stronę cellulit tylni ehhhh będę zrzucać

reklama
u mnie jest 4 kg 100 gram na plusie, tak, przez 4 tygodnie przytyłam 100 gram a mała w tym czasie 400 gram (waży teraz kilogram). w dwóch poprzednich ciążach przytyłam po 20 kg ;-) w tej po prostu nie mam apetytu ani zachcianek

Do góry