reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

ewel87 hehe właśnie po to Was mam żebyście mnie prostowały :rofl2:

Dzisiaj zakręcony dzień, najpierw beta, nawet auto zdążyliśmy kupić. Mąż tak się przejął, że mamy małe 3drzwiowe sportowe auto, że dwa dni temu sprzedał je i dzisiaj kupił kombi... szalony.

reklama
ewel87 hehe właśnie po to Was mam żebyście mnie prostowały :rofl2:

Dzisiaj zakręcony dzień, najpierw beta, nawet auto zdążyliśmy kupić. Mąż tak się przejął, że mamy małe 3drzwiowe sportowe auto, że dwa dni temu sprzedał je i dzisiaj kupił kombi... szalony.
zakochany :) a pozatym nie panikujcie tak trzy głębokie wdechy i nastawiamy się na pozytywne wiadomości;)

Cześć! Słuchajcie mam lekkie obawy. 5 testów wyszło mi pozytywnych, beta hcg, robiona 5 dni po spodziewanej @ wyszła mi mała - tylko 22.4. Mimo to, wychodzi na wczesną ciążę. Ale jak czytam, że kobietki inne miały po kilkaset jednostek betki, niepokoję się. Powiedzcie mi, czy dzisiaj (ok. 4 tydzień) ginekolog zgodzi się zrobić mi usg dopochwowe, żeby sprawdzić, czy ciąża jest? Martwię się, byłoby to moje pierwsze dziecko i chciałabym, żeby wszystko było ok. :-(

Kasieczna w 4 tyg nie będzie jeszcz pęcherzyka widać raczej przy tak małej becie tym bardziej. Lekarz zaleci powtórzyć betę by zobaczyć jak Przyrasta. Tak naprawdę ciążę lekarz jest w stanie potwierdzić w 5 tyg gdy jest pęcherzyk a w 6 serduszko.

reklama
Do góry