Hej dziewczyny czytam Was od samego początku praktycznie. 6 marca byłam na kontroli u swojego gin i mi powiedział, że miałam owu powiedział kiedy byśmy musieli wcześniej się przytulać z narzeczonym i po obliczeniach wyszło mi, że robiliśmy to w tych dniach, ale nie zapeszając czekałam na termin miesiączki.
Wczoraj zrobiłam test dzień po spodziewanej miesiączki i są dwie kreski. Druga nie słaba, ale ewidentnie jest. Termin porody wg ost. mies. to 23 listopada. Co do Waszych wcześniejszych postów to biorę tylko kwas foliowy, bo to w sumie tylko mi kazał brac gin. A co do zębów to mam to "szczęście" i nosze aparat ortodontyczny mi muszę mieć do niego wyleczone więc problem z głowy i współczuje tym Paniom które teraz leczą;/
Mam nadzieję, że i mnie przyjmiecie do swojego grona Aga Gdańsk 23l.
Wczoraj zrobiłam test dzień po spodziewanej miesiączki i są dwie kreski. Druga nie słaba, ale ewidentnie jest. Termin porody wg ost. mies. to 23 listopada. Co do Waszych wcześniejszych postów to biorę tylko kwas foliowy, bo to w sumie tylko mi kazał brac gin. A co do zębów to mam to "szczęście" i nosze aparat ortodontyczny mi muszę mieć do niego wyleczone więc problem z głowy i współczuje tym Paniom które teraz leczą;/
Mam nadzieję, że i mnie przyjmiecie do swojego grona Aga Gdańsk 23l.