Sylka87
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam dwa razy najpierw w pt miałam 125 i w pn miałam 605:-)Sylka ja przedwczoraj robilam clear blue digitala I wyszlo mi juz 3+ czyli powyzej 5 tyg ale na zwyklych wychodzila mi slaba krecha ale je robilam na samym poczatku
Ewel a ty dopiero raz robilas bête??
Jakieś zwykłe kapsułki z Wit d3 za 30szt 17.50 zapłaciłam. Nie wiedziałam o kopelkach ze są...Mamba ja bardzo lubię czytać ale ostatnio księżki leżą bo całe wieczory przesypiam :-)
Co do wit D3 to przed ciążą brałam 3000 a teraz 1500 i wyniki mam dobre. Nie wiem Ewel jaką witaminkę kupiłaś ale ja biorę D3 w kroplach na receptę. Kosztuje to jakieś 5 zł i wystarcza na ponad miesiąc albo nawet dwa. Dziecku też to podaję od niemawlaka - nie ma co się na drogie kapsułki kusić.
Darya wybierasz sobie suwaczek (możesz wkliknąć się w któryś z naszych), kopiujesz BBC Code i wklejasz: panel użytkownika -> sygnatury.
Miłego dnia !