reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

No wlasnie mam jakis uraz do robienia bety i wolalabym tego uniknąć. Ale nie moge sie powstrzymac od tych testow cholernych. Dodam ze zwykly pink test wczoraj wieczorem z wodnistego sika tez pokazał 2 słabą. Tak wyglądają moje testy

Załączniki

• 1426754674845.jpg
    1426754674845.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Witam przyszłe mamusie :)
mam nadzieje, że mogę do Was dołączyć? Mam już w domu 10-latka i prawie 3 latka, 8 marca zrobiłam test i ujrzałam dwie kreski. Trochę jesteśmy zaskoczeni, bo prawdę mówiąc nie planowaliśmy więcej dzieci :) w przyszłym tygodniu wybieram się do lekarza, czuję się średnio, ciągle mnie mdli,w nocy spać nie mogę. Jeszcze pracuje, myślę że jeszcze trochę:tak: Z internetowych kalkulatorów wychodzi mi termin porodu 11.11.2015 :-)

Pink test też mi słabo wychodził ja polecam test z rossmana facelle za 5 zł a naprawdę mocna kreska wychodzi:) ja chyba jeszcze na jedna betę pójdę jutro....

Sylka ja przedwczoraj robilam clear blue digitala I wyszlo mi juz 3+ czyli powyzej 5 tyg ale na zwyklych wychodzila mi slaba krecha ale je robilam na samym poczatku
Ewel a ty dopiero raz robilas bête??

Mamba ja bardzo lubię czytać ale ostatnio księżki leżą bo całe wieczory przesypiam :-)

Co do wit D3 to przed ciążą brałam 3000 a teraz 1500 i wyniki mam dobre. Nie wiem Ewel jaką witaminkę kupiłaś ale ja biorę D3 w kroplach na receptę. Kosztuje to jakieś 5 zł i wystarcza na ponad miesiąc albo nawet dwa. Dziecku też to podaję od niemawlaka - nie ma co się na drogie kapsułki kusić.

Darya wybierasz sobie suwaczek (możesz wkliknąć się w któryś z naszych), kopiujesz BBC Code i wklejasz: panel użytkownika -> sygnatury.

Miłego dnia !

Sylka ja przedwczoraj robilam clear blue digitala I wyszlo mi juz 3+ czyli powyzej 5 tyg ale na zwyklych wychodzila mi slaba krecha ale je robilam na samym poczatku
Ewel a ty dopiero raz robilas bête??
Robiłam dwa razy najpierw w pt miałam 125 i w pn miałam 605:-)
Mamba ja bardzo lubię czytać ale ostatnio księżki leżą bo całe wieczory przesypiam :-)

Co do wit D3 to przed ciążą brałam 3000 a teraz 1500 i wyniki mam dobre. Nie wiem Ewel jaką witaminkę kupiłaś ale ja biorę D3 w kroplach na receptę. Kosztuje to jakieś 5 zł i wystarcza na ponad miesiąc albo nawet dwa. Dziecku też to podaję od niemawlaka - nie ma co się na drogie kapsułki kusić.

Darya wybierasz sobie suwaczek (możesz wkliknąć się w któryś z naszych), kopiujesz BBC Code i wklejasz: panel użytkownika -> sygnatury.

Miłego dnia !
Jakieś zwykłe kapsułki z Wit d3 za 30szt 17.50 zapłaciłam. Nie wiedziałam o kopelkach ze są...

Dzień dobry :)

Wróciłam właśnie z wynikami bety:
16.03 - 918 mIU/ml
18.03 - 2107 mIU/ml

Strasznie duży ten przyrost...miała któraś z Was prawie 130% w ciągu 48godz?
Teraz się martwię...

Witam nowe Mamusie :)

ewel87 jestem panikara a w ciąży to już szkoda gadać :-D dzisiaj wizyta to już w ogóle o niczym innym nie myślę ;)

Dziewczyny nie wiem gdzie robicie badania ale w placówkach diagnostyka-laboratoria jest promocyjny pakiet na badania dla kobiet w ciąży. Przez ich stronkę można pobrać kupon na badania o wartości 270zł. Z kuponem koszt 99zł. Jeszcze się w to nie wczytywałam ale Pani w analityce mnie dziś poinformowała i dała ulotkę.

reklama
Kleopcia tak jest teraz taka promocja:)
Nie martw się kochana ładnie przyrosla i dobrze :) gdyby było mało to rozumiem;)
Też jestem panikara:-)

Do góry