reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja lekarzem nie jestem, ale moze dziecko bardziej pobudzic.
Jak masz mozliwosc to zadzwon do swojego lekarza albo innego lekarza albo do szpitala i sie spytaj. Bedziesz spokojniejsza :)

Finkemma nic dziecku nie bedzie przecież nie będziesz skakać przez cały dzień wogole lepiej to sie oszczędzaj na maxa żeby nie nadwyrężać drugiej stopy

hej dziewczyny :-)

Finkemma współczuję i radzę odpoczywać bo dodatkowe kilogramy i zmiana środka ciężkości nie pomagają w chodzeniu o kulach

ja dziś po wizycie :-) mały Staś czuję się świetnie i waży 1160 g :-) lekarz nie mógł się napatrzeć na usg ( powiedział że tak ładnego i proporcjonalnego płodu dawno nie widział ) a ja jak do tej pory przytyłam 10 kg. to chyba tragedii nie ma.

Mniam a ktory tydzien? Chodze tylko do wc ale to jest mordega o tych kulach boli mnie brzuch przy tym plecy no i noga oczywiscie. Kazdy podskok wyciska zemnie mase lez. Dopuki noga nieruchomo to jakos znosnie ale nawet male przesuniecie strasznie boli :( Ogolnie ciagle leze i sobie placze :( we wtorek mam wizyte u gina i prawdopodobnie nie pojde bo nie dam rady na tych schodach.

o rety finkemma trzymam kciuki, żeby noga szybko doszła do siebie i chociaż przestała boleć :(
ja na kolejną wizytę muszę jeszcze zaczekać bo mojej gince coś wypadło i dopiero 25.08 pójdę, a już jestem bardzo ciekawa jaki duży ten mój okruszek ;)

reklama
Do góry