reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Finke, współczuje, obyś szybko wróciła do sprawności :/ jak pech to pech. Dobrze, że małemu nic się nie stało.

A my po weselu, wybawiłam się, wszyscy się dziwili, że ciężarówa tak wywijała :), ale o dziwo dobrze się czułam i miałam ochotę potańcować. Raz mi stwardniał brzuch, ale posiedziałam trochę i mi przeszło. Najgorsze, że wszyscy już byli podpici, a ja jedna taka trzeźwa, ale na trzeźwo też można fajnie się bawić.
Pod wieczór planujemy pojechać nad jeziorko, mam ochotę się przekąpać.

U nas popadalo i jest duzo lepiej ... nie mam ochoty na grila z rodzina mojego M wiec poleze I poodpoczywam dobrze ze jutro jadziemy do mnie :-)

A ja leze caly dzien jedyna atrakja to wyjscie do wc ;) ogladam caly dzien tv . Byla troche siostra z corka ale szczerze mieszkanie do remontu po takim biegajacym szkrabie :D korytarzowe sciany w czekoladzie :( dwa tyg temu byly malowane :( zaslony w salonie caly dol czekoladowy. A kosztowaly mnie 600 zl :( naszczescie odrazu maz sciagnal zapral i do pralki . Ogolnie wizyta szkraba to demolka w domu i sprzatania mase :(

A ja leze caly dzien jedyna atrakja to wyjscie do wc ;) ogladam caly dzien tv . Byla troche siostra z corka ale szczerze mieszkanie do remontu po takim biegajacym szkrabie :D korytarzowe sciany w czekoladzie :( dwa tyg temu byly malowane :( zaslony w salonie caly dol czekoladowy. A kosztowaly mnie 600 zl :( naszczescie odrazu maz sciagnal zapral i do pralki . Ogolnie wizyta szkraba to demolka w domu i sprzatania mase :(
wspolczuje, ale to duzo zalezy od szkraba i jego rodzicow, nie wszystkie dzieci tak robia.

Moi w obcych miejscach są grzeczni obserwują i wogole ale już w domu hulaj dusza ściany podłogi wiecznie ufajdane mnie np wkurza jak gdzieś idziemy i im zaczynaja pozwalać na dużo wtedy mnie to drażni bo wiem ze w końcu kiedyś zaczną broić bez zgody u kogoś

Różne dzieci i różni rodzice :) mój nie latał z jedzeniem i piciem. jadl przy stole. Ściany mamy czyste bo rączki były myte czy wycierane. Ale to byl czyscioch. W gosciach wszedzie latal ale wszyscy byli wyrozumiali bo nie brudził i nie szarpal. za to wszedzie zajrzal pomimo ze uczony manier od poczatku :)

reklama
Do góry