reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja biorę tylko kwas foliowy. Lekarz mówił żeby witaminy brać od 16 tyg bo teraz by tylko poglebily sie mdłości i wymioty. Dodał ze jeśli będę jadła dużo warzyw i owoców to mogę sobie wogole darować dodatkowe witaminy.
Anastazi ja jestem na zwolnieniu lekarskim od poniedziałku. Początkowo miałam zaplanowany urlop ale wyszłam z założenia ze szkoda go teraz wykorzystać bo może sie przydać pózniej.

Ja się na razie nie wybieram na zwolnienie. W pracy się specjalnie nie stresuję a w domu nudno samemu.

Rano zrobiłam badania i już mam wyniki:-) Kocham to laboratorium. Beta 3567.
FT4 lekko powyżej normy. Wiecie może co to znaczy? Wiem, że w trakcie starań lepiej mieć je w górnej granicy ale nie wiem jak to się ma do ciąży.

Ja już poszłabym na zwolnienie lekarskie, ale czekam do końca kwietnia. Odkąd jestem w ciąży nie mogę skupić się na pracy:-)

reklama
Do góry