reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hej Dziewczyny! Ja regularnie was podczytuję ,ale przez ostatnie parę dni męczyły mnie tak silne bóle głowy ,że nie dałam rady nic napisać, taka pustka w głowie. Dnie głównie przesypiałam, bo się boję brać leków przeciwbólowych. Teraz już lepiej bo wyszło słoneczko i staram się więcej wychodzić na spacerki. Wczoraj całe po południe przesiedziałam z dziewczynkami na placu zabaw. Mdłości u mnie trochę ustąpiły, za to wymioty uległy nasileniu. Teraz mnie męczą nie tylko na czczo, ale tez jak cos zjem( na szczescie nie za kazdym razem :)

reklama
Przed40 nie pytam o samo tylozgiecie tylko o dziwny przypadek ze przed poroniona ciążą mialam tyło a przed tą teraz mam przodozgiecie i jak do tego doszlo?!

Calineczka no pewnie ze widać mi brzuszek , chodze głownie leginsach i tunikach i muszę poszukać czegoś z pasem bo mnie zaczyna wszystko gniesc.
Claudia moja mama mieszka 50 km dalej wiec to nie tak blok dalej podskoczuc na sprztanie

Anastazi kwas foliowy koniecznie najlepiej juz podczas planowania ciazy zacząć a jak nie to od razu jak masz tylko podejrzenie

hej dziewczyny ale sie rozpisałyscie ze ciezko nadgonic, ale nadrobilam straty :) Witam nowe mamusie.
Ja tez mam ostatnio straszne wzdety brzuch. Ostatnio po pracy nie mialam juz nawet na nic sily, i bylo az mi niedobrze. Jestem caly czas zmeczona i chce mi sie spac. I mam strasznego lenia. Leci mi wszystko z rąk. I dalej czekam na telefon od poloznej , a za dwa tygodnie bede miec dopiero pierwsza wizyte u lekarza.

reklama
Ja biorę pregne plus i w sumie tyle z witamin. Poza tym hormony jak juz pisalam ale jutro u endo wizyta wiec pewnie zwiększy mi dawke . Zobaczymy a za 2 tygodnie gin normalnie wydaje się jak lata świetlne

Do góry