reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Dzień dobry :)

ewel87 polecam lactovaginal. Przywraca równowagę tam gdzie trzeba ;) i można w ciąży

Odebrałam poniedziałkowe wyniki:
- beta 918 mIU/ml (5tydzień)
- progesteron 19,64 ng/ml (chyba ok, niestety nie mam podanych norm dla ciąży)
- hormony tarczycy ok

Jutro wyniki dzisiejszej bety.

reklama
Kleopcia progesteron masz dobry;) Ja mam 20.8 ale biorę luteine.
Dziewczyny zaczęły mnie męczyć właśnie nudności nigdy nie wiedziałam co to znaczy a tp jest okropnosc nie dobrze i nie dobrze ale narazie nie wymiotuje ciekawe ile będzie tak.... Ble okropnosc

Kleopcia progesteron masz dobry;) Ja mam 20.8 ale biorę luteine.
Dziewczyny zaczęły mnie męczyć właśnie nudności nigdy nie wiedziałam co to znaczy a tp jest okropnosc nie dobrze i nie dobrze ale narazie nie wymiotuje ciekawe ile będzie tak.... Ble okropnosc
Dzięki. Jutro wizyta u nowego gina i zobaczę czy przepiszę mi dupka albo luteinę. Poprzedni przepisałby mi na 100%.
Co do mdłości u mnie jakby ustały. Jedynie wymioty przy myciu zębów hehe

Hej
Młody w przedszkolu ja polazlam po syrop i dostalam *spam*. Farmaceutka powiedziała ze jest niedobory ale ja uważam ze nawet smaczny mam nadzieje ze to przeziębienie pójdzie precz.
Ja wstalam wczoraj o 23 i musialam cos zjeść no tragedia ale zaczynam dietę ciazowa po ro aby kontrolować te moje napady i jest zdrowo. Jak będę miała cos co mnie na kieruje będzie mi łatwiej.

Nie macie może jakiejś sprztaczki na zbyciu??? Mieszkanie wygląda okropnie a i okna by się przydało umyć :/
Dobra lece do maszyny a potem ogarne ta stajnie ;)

Ostatnia edycja:
calineczkaa mi się wydaje że jak masz takie duszności to na bank będziesz miała małego faceta w domu:-)

mamba mo
że mamusia pomoże w sprzątaniu? u mnie mąż ze ścierą lata :-)

Witajcie :-)
Wczoraj byłam u ginekologa. Widać pęcherzyk 4,7 mm. Dostałam douphaston jak to powiedział lekarz: przy moich problemach z tsh i prolaktyną boi się spadku progesteronu. W przyszły czwartek idę zobaczyć serduszko.
A dzisiaj byłam na morfologii. Zrobiłam też z ciekawości betę. Wyniki mam mieć wieczorem.

Wczoraj przespałam cały wieczór tj 17-21:30. Potem kąpiel i znowu lulu. :-) Dobrze, że mąż był wyrozumiały i wszystko przy synku sam zrobił. W pierwszej ciąży wogóle mnie nie rozumiał. Twierdził, że symuluję żeby sobie 9 miesięcy do góry brzuchem leżeć:wściekła/y:
An_Ma musisz sobie w telefonie zazanczyć kwadracik "Pokaż sygnaturę i będziesz miałą suwaczki. To sie pojawia na dole ekranu jak odpisujesz.

85justyna, to bardzo ciekawe;-)Zobaczymy;-)Mąż bardzo chciałby mieć synka, i nawet mówi o groszku (płeć męska) a nie o fasolce:-D
Mi to jest obojętne, wiadomo, oby było zdrowe, no ale......Marzy mi się córeczka:-D
Póki co mam cholerną ochotę na słodkie, ale to też może być z tym związane, że w poście nie jem słodyczy:rofl2:

reklama
Sylka ja mam tyłozgięcie macicy i martwiłam sie w pierwszej ciązy ale lekarz wytłumaczył mi że w ciąży macica zmienia ułożenie. Jedyny minus ( u mnie akurat) tyłozgięcia są bóle z krzyża podczas porodu.

Do góry