reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dzień dobry :)

ewel87 polecam lactovaginal. Przywraca równowagę tam gdzie trzeba ;) i można w ciąży

Odebrałam poniedziałkowe wyniki:
- beta 918 mIU/ml (5tydzień)
- progesteron 19,64 ng/ml (chyba ok, niestety nie mam podanych norm dla ciąży)
- hormony tarczycy ok

Jutro wyniki dzisiejszej bety.

reklama
Kleopcia progesteron masz dobry;) Ja mam 20.8 ale biorę luteine.
Dziewczyny zaczęły mnie męczyć właśnie nudności nigdy nie wiedziałam co to znaczy a tp jest okropnosc nie dobrze i nie dobrze ale narazie nie wymiotuje ciekawe ile będzie tak.... Ble okropnosc

Kleopcia progesteron masz dobry;) Ja mam 20.8 ale biorę luteine.
Dziewczyny zaczęły mnie męczyć właśnie nudności nigdy nie wiedziałam co to znaczy a tp jest okropnosc nie dobrze i nie dobrze ale narazie nie wymiotuje ciekawe ile będzie tak.... Ble okropnosc
Dzięki. Jutro wizyta u nowego gina i zobaczę czy przepiszę mi dupka albo luteinę. Poprzedni przepisałby mi na 100%.
Co do mdłości u mnie jakby ustały. Jedynie wymioty przy myciu zębów hehe

Hej
Młody w przedszkolu ja polazlam po syrop i dostalam *spam*. Farmaceutka powiedziała ze jest niedobory ale ja uważam ze nawet smaczny mam nadzieje ze to przeziębienie pójdzie precz.
Ja wstalam wczoraj o 23 i musialam cos zjeść no tragedia ale zaczynam dietę ciazowa po ro aby kontrolować te moje napady i jest zdrowo. Jak będę miała cos co mnie na kieruje będzie mi łatwiej.

Nie macie może jakiejś sprztaczki na zbyciu??? Mieszkanie wygląda okropnie a i okna by się przydało umyć :/
Dobra lece do maszyny a potem ogarne ta stajnie ;)

Ostatnia edycja:
calineczkaa mi się wydaje że jak masz takie duszności to na bank będziesz miała małego faceta w domu:-)

mamba mo
że mamusia pomoże w sprzątaniu? u mnie mąż ze ścierą lata :-)

Witajcie :-)
Wczoraj byłam u ginekologa. Widać pęcherzyk 4,7 mm. Dostałam douphaston jak to powiedział lekarz: przy moich problemach z tsh i prolaktyną boi się spadku progesteronu. W przyszły czwartek idę zobaczyć serduszko.
A dzisiaj byłam na morfologii. Zrobiłam też z ciekawości betę. Wyniki mam mieć wieczorem.

Wczoraj przespałam cały wieczór tj 17-21:30. Potem kąpiel i znowu lulu. :-) Dobrze, że mąż był wyrozumiały i wszystko przy synku sam zrobił. W pierwszej ciąży wogóle mnie nie rozumiał. Twierdził, że symuluję żeby sobie 9 miesięcy do góry brzuchem leżeć:wściekła/y:
An_Ma musisz sobie w telefonie zazanczyć kwadracik "Pokaż sygnaturę i będziesz miałą suwaczki. To sie pojawia na dole ekranu jak odpisujesz.

85justyna, to bardzo ciekawe;-)Zobaczymy;-)Mąż bardzo chciałby mieć synka, i nawet mówi o groszku (płeć męska) a nie o fasolce:-D
Mi to jest obojętne, wiadomo, oby było zdrowe, no ale......Marzy mi się córeczka:-D
Póki co mam cholerną ochotę na słodkie, ale to też może być z tym związane, że w poście nie jem słodyczy:rofl2:

reklama
Sylka ja mam tyłozgięcie macicy i martwiłam sie w pierwszej ciązy ale lekarz wytłumaczył mi że w ciąży macica zmienia ułożenie. Jedyny minus ( u mnie akurat) tyłozgięcia są bóle z krzyża podczas porodu.

Do góry