reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

W smyku są na stronie ich przeceny duże wiec polecam i można zamówienie odebrać za darmo w empiku:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
hej, byłam wypocząć chwilę nad jeziorem, pogoda jak dla mnie akurat nie za gorąco i nie padało :) ja mam na plusie też już ok. 7kg , ale nie przejmuje się tym i podobam się sobie w ciąży :)

Duzo leginsow bodziakow i troszke bluz cieplejszych, a i w koncu pojawily sie rajstopki cieplejsze i skarpetki ;) zaraz wrzuce zdjecia do watku zakupowego zeby tu nie zasmiecac ;)

Lubię kupować w smyku choć jakość ubrań pogorszyła się w stosunku do 2010 r

Też mama taką samą obserwację... Ostatnio piżamki jeszcze przed noszeniem a tylko po praniu rozeszły mi się na szerokość, że 2 córki by się zmieściły. Niektóre rzeczy mają OK ale ja wolę w przypadku SMYKA dotknąć materiał.
Ostatnio C&A pozytywnie mnie zaskoczył.

reklama
Do góry