reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Hej jak bym mogła spać to by dobrze było u mnie w bloku remont od 6 rano wiercą w ścianach
Katarzyna92
Mi się tak dni tygodnia pierniczą dopiero teraz sobie uświadomiłam że dziś wtorek a nie środa jak ja to myślałam
Ewel jak przeczytałam Twój pierwszy dzisiejszy wpis to byłam w szoku, ja też obudziłam się o tej porze, ale na szczęście zasnęłam i spałam do 8, współczuję bo już kilka razy zaczynałam dzień o 3, więc znam ten ból
Dziewczyny jak z Waszą wagą ? Ja nie przybieram a nawet schudłam troszkę, w sobotę idę na dyżur do mojej gin, żeby pobrać posiew to ją zapytam czy mam się przejmować (ona ciągle mi powtarza, że mam najmniejszy brzuch wśród jej pacjentek ), waga na plusie to u mnie 1,5 kg
Dziewczyny jak z Waszą wagą ? Ja nie przybieram a nawet schudłam troszkę, w sobotę idę na dyżur do mojej gin, żeby pobrać posiew to ją zapytam czy mam się przejmować (ona ciągle mi powtarza, że mam najmniejszy brzuch wśród jej pacjentek ), waga na plusie to u mnie 1,5 kg
finkemma
Oj ja mam 10 kg na plus i pewnie jeszcze tyje bo u tesciowej mizerie na obiad schabowe i zupki na smietance wiec po urlopie 2 kg napewno na plus .
Katarzyna92
U mnie +10 kg ale mnie to wręcz cieszy
reklama