reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Latem było dla mnie ważne zeby bluzki były rozpinane bo karmilam na powietrzu. A teraz na karmienia bede wracac do domu i podciagne porostu bluzke.

Kawa. Hmm. Nie piłam nawet herbaty w pierwszej ciąży. A teraz nie popadam w paranoje. Pije co ktorys dzien kawe z plaskiej z mlekiem bo mam w tej ciazy niskie cisnienie. Herbate slaba gorzka. zwykle kakao, mleko, inke. Nie polecam tych granulatow hippa czy innych bo slodkie i chemia.

reklama
Ja lubię ubrania i przyznaje, że mam dużo. Cztery pary spodni, kombinezon, cztery tuniko- sukienki, leginsy i sporo takich co niby ciążowe nie są ale na tą okazję były kupowane.
No i dostałam jeszcze sukienkę, dwa swetry i dwie bluzki.

Kawę piję zawsze jedną, czasami dwie.

Jeżeli nie wejdę w kurtkę lub taką co dostałam od kolezanki w poprzedniej ciAzy to czeka mnie zakup. Albo pożyczę od jakiejś większej koleżanki która ma ich kilka :)

Ja mam dużo tych rzeczy ale większość z szmateksów po porodzie idą do kosza mam tez kilka do karmienia bo ostatnio kupowałam na lspu capy jak sie okazało ze niema nawet w czym kangurowac a muszę mieć jakieś dyskretne bo chłopaki tez bedą chcieć jak znam życie :) a trzeciego sobie nie demontuje :)

Dziewczyny macie czasami takie klucia w okolicy pepka? Mnie dzis tak cos 3razy zakulo / pieklo tak na kilka sekund i przestalo ... nie wiem czemu

Co do obcasow to nie chodze bo niemam okazji. Jestem na zwolnieniu a tyle co do sklepu, z psem czy do znajomych to w balerinach mozna isc ;)

Na temat kawy slyszalam rozne opinie ale osobiscie nie pije bo udalo mi sie odzwyczaic przed ciaza. Wiec pije rano inke i w dzien jedna zielona herbate a tak tylko wode

reklama
Dziewczyny macie czasami takie klucia w okolicy pepka? Mnie dzis tak cos 3razy zakulo / pieklo tak na kilka sekund i przestalo ... nie wiem czemu
Teraz nie ale miej wiecej miedzy 10-20tcmialam takie uczucie w okolicach pepkajakbym sie udezyla i mial mi sie siniak zrobic. Lekarz powiedzial ze to sie rozciaga wsztstko i dlatego

Do góry