reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Latem było dla mnie ważne zeby bluzki były rozpinane bo karmilam na powietrzu. A teraz na karmienia bede wracac do domu i podciagne porostu bluzke.

Kawa. Hmm. Nie piłam nawet herbaty w pierwszej ciąży. A teraz nie popadam w paranoje. Pije co ktorys dzien kawe z plaskiej z mlekiem bo mam w tej ciazy niskie cisnienie. Herbate slaba gorzka. zwykle kakao, mleko, inke. Nie polecam tych granulatow hippa czy innych bo slodkie i chemia.

reklama
Ja lubię ubrania i przyznaje, że mam dużo. Cztery pary spodni, kombinezon, cztery tuniko- sukienki, leginsy i sporo takich co niby ciążowe nie są ale na tą okazję były kupowane.
No i dostałam jeszcze sukienkę, dwa swetry i dwie bluzki.

Kawę piję zawsze jedną, czasami dwie.

Jeżeli nie wejdę w kurtkę lub taką co dostałam od kolezanki w poprzedniej ciAzy to czeka mnie zakup. Albo pożyczę od jakiejś większej koleżanki która ma ich kilka :)

Ja mam dużo tych rzeczy ale większość z szmateksów po porodzie idą do kosza mam tez kilka do karmienia bo ostatnio kupowałam na lspu capy jak sie okazało ze niema nawet w czym kangurowac a muszę mieć jakieś dyskretne bo chłopaki tez bedą chcieć jak znam życie :) a trzeciego sobie nie demontuje :)

Dziewczyny macie czasami takie klucia w okolicy pepka? Mnie dzis tak cos 3razy zakulo / pieklo tak na kilka sekund i przestalo ... nie wiem czemu

Co do obcasow to nie chodze bo niemam okazji. Jestem na zwolnieniu a tyle co do sklepu, z psem czy do znajomych to w balerinach mozna isc ;)

Na temat kawy slyszalam rozne opinie ale osobiscie nie pije bo udalo mi sie odzwyczaic przed ciaza. Wiec pije rano inke i w dzien jedna zielona herbate a tak tylko wode

reklama
Dziewczyny macie czasami takie klucia w okolicy pepka? Mnie dzis tak cos 3razy zakulo / pieklo tak na kilka sekund i przestalo ... nie wiem czemu
Teraz nie ale miej wiecej miedzy 10-20tcmialam takie uczucie w okolicach pepkajakbym sie udezyla i mial mi sie siniak zrobic. Lekarz powiedzial ze to sie rozciaga wsztstko i dlatego

Do góry