Ja typowo ciążowych mam kilka rzeczy - parę legginsów, dwie pary spodenek krótkich, tunikę, sukienkę (ale kupiłam ją specjalnie na wesele) i dostałam koszulę do szpitala do karmienia. A tak to ja noszę rzeczy swoje tylko takie, które mnie mieszczą ;p takie luźniejsze bluzki, noszę tylko i wyłącznie legginsy (przed ciążą tak samo było, ja się od jeansów odzwyczailam i zakładałam sporadycznie), dostałam od teściowej jedną spódniczkę na gumce idealną na ciążę i znalazłam taką też podobną u siebie w szafie. Nie kupuję za bardzo, czekam na jesień, bo wtedy będę musiała zainwestować i kupić jakąś kurtkę, bo ja już w żadną się nie zapinam, nawet w mojej mamy kurtki, i do tego kupić jakieś spodnie grubsze.
Obcasów nie noszę, bo jestem za wielka (prawie 180cm)
jedyne co, to mam zamiar na wesele koleżanki założyć, ale pewnie tylko do kościoła, a na samym przyjęciu już założę płaskie.
Co do kawy - ja piję raz dziennie do śniadania kawę normalną sypaną (dwie płaskie łyżeczki) i to tyle. Kupuję czasami w Rossmannie "MamaCoffee" czy jakos tak, i to jest kawa bezkofeinowa i jak mnie najdzie w ciągu dnia ochota na smak kawy, to ją sobie robię.