reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Albo podskocz pare razy albo wypij coś zimnego ja tez sie czasem martwię czemu sie nie rusza ja to zawsze jak chce chłopaka pokazać i dotykają to dziecko zastyga musze im znów zademonstrować ze będzie dziecko oj bo bedą zazdrośni

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej ja dziś jakiś mam do dupy dzień odkąd wstałam wszystko mnie denerwuje spać też nie mogłam już sama na siebie zaczynam się złościć co ja tak wariuje:) U mnie dziś pogoda doskonała w końcu 20 stopni za oknem:)

Ja dzisiaj tak licho spałam ze nie wiem o co chodzi kołdra za mała poduszka mi zjeżdżała głupoty sie śniły musze dziś jeszcze na zakupy jechać a to buty a to jakieś kurtki tak mi sie nie chce obiecałam córce zrobić jedno pasemko kolorowe i musze poszukać jakiejś farby co sie szybko zmyje za oknem ciemno szaro i buro bleee

U nas tez pada i jest zimno ehhh a musze sie wybrac po kosmetyki bo wczoraj juz nie mialam sily chodzic :-(. .. moja corka nie jest zazdrosna a wrecz sie cieszy ze bedzie miala braciszka bo bedzie miala sie skim bawic :-)

Ja mam cała szufladę w komodzie dwie sukienki z 10 piżam ze 20 bluzek rożnych z krótkim i długim rękawem i z 10 par spodni 2 pary getrów a i kurtkę parke ciążowa i juz mam bana na te ciuchy bo ciagle coś dokupuje :)

A ja z ciążowych mam tylko jedną sukienkę hehehe :) kupiłam dresy żeby mieć jak.będzie chłodniej a tak to Chodze w normalnych ciuchach, spodniach tych takich co na gumce są :) a w domu i tak przebieram się ostatnio w dres bo tak mi jakoś najwygodniej

Ostatnia edycja:
reklama
hej
nareszcie chłodniej się zrobiło i można żyć :-)
ja mam 2 pary jeansów z panelem i jedne dresowe z panelem, plus mam jedne jeansy biodrówki w których najchętniej chodzę :-) 2 sukienki i koszulki ale nie typowo ciążowe i w nich chodzę :-) a po domu najchętniej w bawełnianych szortach i koszulce.

Do góry