reklama
Czy sn czy cc zawsze sa przypadki ze albo z dziexkiem albo z mama cos sie dzieje ale to prawda cc to nie zabieg przycinania paznokcia tylko powazna operacja i nie dziwie sie ze lakarze niw chca robic kazdej ktora sie boi.
Co do tego ze zabieraja dziecko po cc no to nie dziewie sie bol jest straszny i nie wolno sie ruszac to jak zajmowac sie dzieckiem jak nie wolno ci wstac a jak znajdzie sie taka co mimo bolu wstanie to zbyt duze ruzyko ze zaslabmie z dziexkiem
Co do tego ze zabieraja dziecko po cc no to nie dziewie sie bol jest straszny i nie wolno sie ruszac to jak zajmowac sie dzieckiem jak nie wolno ci wstac a jak znajdzie sie taka co mimo bolu wstanie to zbyt duze ruzyko ze zaslabmie z dziexkiem
Claudia mnie to nie dziwi tylko jak mam wybór i nie mam wskazań póki co to wolę rodzic sn i mieć dzidzie ze sobą... Wiadomo że nie przewidze tego jak się skończy jak będą jakieś wskazania medyczne do cc to już wpływu nie będę miała na to a będzie się liczyło dla mnie to żeby z dzidzia było wszystko dobrze :-)
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
gosikkk
Fanka BB :)
panicznie boję się cc, pewnie dlatego, że nie miałam. co nie znaczy, że nie boję się sn ....... ale chyba wszystko zniosę, tylko żeby z niunią było ok. Mimo, że rodziłam sn, urodziłam średniaka o 22 i zabrali mi go na całą noc, mówiąc, że jest zmęczony porodem i że ja też muszę odpocząć ...
ona_13
Fanka BB :)
Jaka tu od rana cisza jeszcze Ja juz pije kawkę, pogoda u mnie w kratkę, wczoraj pięknie to dzisiaj leje.i.zapowiada się taki cały dzień Ja jakoś spać nie mogłam dzisiaj młoda się jakoś mało rusza jakąś leniwa się zrobiła od dwóch dni chyba i z rana oczywiście wyciągnęłam doplera bo od wieczora bloga cisza w brzuchu. Przydatna rzecz naprawdę uspokaja człowieka odrazu i odrazu dziecko chyba przy okazji obudziłam bo dala kilka kopniakow.
reklama
M
mama290
Gość
Ona pogoda wybitna moj wczoraj kopał ogród i siał trawę moze coś z tego będzie jak ci sie mniej rusza to zjedz coś słodkiego albo przetestoj patent z latarka