reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Do nast. soboty obyyy nie padalo!!! Bo co tu w deszcz robić to ja nie wiem... a tak to plaza jest cudna cale dnie moge spacerować.

Sylka nie będzie padać :) to my w piątek będziemy :) ja też modlę się żeby nie padało... Wystarczy nawet 18st:-)))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Czy sn czy cc zawsze sa przypadki ze albo z dziexkiem albo z mama cos sie dzieje ale to prawda cc to nie zabieg przycinania paznokcia tylko powazna operacja i nie dziwie sie ze lakarze niw chca robic kazdej ktora sie boi.

Co do tego ze zabieraja dziecko po cc no to nie dziewie sie bol jest straszny i nie wolno sie ruszac to jak zajmowac sie dzieckiem jak nie wolno ci wstac a jak znajdzie sie taka co mimo bolu wstanie to zbyt duze ruzyko ze zaslabmie z dziexkiem

Claudia mnie to nie dziwi tylko jak mam wybór i nie mam wskazań póki co to wolę rodzic sn i mieć dzidzie ze sobą... Wiadomo że nie przewidze tego jak się skończy jak będą jakieś wskazania medyczne do cc to już wpływu nie będę miała na to a będzie się liczyło dla mnie to żeby z dzidzia było wszystko dobrze :-)

panicznie boję się cc, pewnie dlatego, że nie miałam. co nie znaczy, że nie boję się sn ....... ale chyba wszystko zniosę, tylko żeby z niunią było ok. Mimo, że rodziłam sn, urodziłam średniaka o 22 i zabrali mi go na całą noc, mówiąc, że jest zmęczony porodem i że ja też muszę odpocząć ...

Jaka tu od rana cisza jeszcze :) Ja juz pije kawkę, pogoda u mnie w kratkę, wczoraj pięknie to dzisiaj leje.i.zapowiada się taki cały dzień :( Ja jakoś spać nie mogłam dzisiaj młoda się jakoś mało rusza jakąś leniwa się zrobiła od dwóch dni chyba i z rana oczywiście wyciągnęłam doplera bo od wieczora bloga cisza w brzuchu. Przydatna rzecz naprawdę uspokaja człowieka odrazu :) i odrazu dziecko chyba przy okazji obudziłam bo dala kilka kopniakow.

Ona zabawne z tymi leniuszkowymi dniami naszych dzieci :)) moja tez miała te 2 dni leniwe ale po nich szaleje :) ja też już po kawie.

reklama
Ona pogoda wybitna moj wczoraj kopał ogród i siał trawę moze coś z tego będzie jak ci sie mniej rusza to zjedz coś słodkiego albo przetestoj patent z latarka

Do góry