reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Do nast. soboty obyyy nie padalo!!! Bo co tu w deszcz robić to ja nie wiem... a tak to plaza jest cudna cale dnie moge spacerować.

Sylka nie będzie padać :) to my w piątek będziemy :) ja też modlę się żeby nie padało... Wystarczy nawet 18st:-)))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Czy sn czy cc zawsze sa przypadki ze albo z dziexkiem albo z mama cos sie dzieje ale to prawda cc to nie zabieg przycinania paznokcia tylko powazna operacja i nie dziwie sie ze lakarze niw chca robic kazdej ktora sie boi.

Co do tego ze zabieraja dziecko po cc no to nie dziewie sie bol jest straszny i nie wolno sie ruszac to jak zajmowac sie dzieckiem jak nie wolno ci wstac a jak znajdzie sie taka co mimo bolu wstanie to zbyt duze ruzyko ze zaslabmie z dziexkiem

Claudia mnie to nie dziwi tylko jak mam wybór i nie mam wskazań póki co to wolę rodzic sn i mieć dzidzie ze sobą... Wiadomo że nie przewidze tego jak się skończy jak będą jakieś wskazania medyczne do cc to już wpływu nie będę miała na to a będzie się liczyło dla mnie to żeby z dzidzia było wszystko dobrze :-)

panicznie boję się cc, pewnie dlatego, że nie miałam. co nie znaczy, że nie boję się sn ....... ale chyba wszystko zniosę, tylko żeby z niunią było ok. Mimo, że rodziłam sn, urodziłam średniaka o 22 i zabrali mi go na całą noc, mówiąc, że jest zmęczony porodem i że ja też muszę odpocząć ...

Jaka tu od rana cisza jeszcze :) Ja juz pije kawkę, pogoda u mnie w kratkę, wczoraj pięknie to dzisiaj leje.i.zapowiada się taki cały dzień :( Ja jakoś spać nie mogłam dzisiaj młoda się jakoś mało rusza jakąś leniwa się zrobiła od dwóch dni chyba i z rana oczywiście wyciągnęłam doplera bo od wieczora bloga cisza w brzuchu. Przydatna rzecz naprawdę uspokaja człowieka odrazu :) i odrazu dziecko chyba przy okazji obudziłam bo dala kilka kopniakow.

Ona zabawne z tymi leniuszkowymi dniami naszych dzieci :)) moja tez miała te 2 dni leniwe ale po nich szaleje :) ja też już po kawie.

reklama
Ona pogoda wybitna moj wczoraj kopał ogród i siał trawę moze coś z tego będzie jak ci sie mniej rusza to zjedz coś słodkiego albo przetestoj patent z latarka

Do góry