reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja zasnąć dziewczyny nie mogę bo słyszę jak serce wali jak szalone.... Nie wiem czy nie pójdę do kardiologa jutro albo i internisty albo z końcem tyg jak to nie przejdzie....

Gratuluje serduszek. Ja dzisiaj zasnelam o 17 i spalam do 19 teraz znów jestem w łóżku.
Na wieczór cos mnie prawy jajnik pobolewa dla spokoju luteine zalozylam. W ogóle dzisiaj bardzo słaby dzień zresztą nudności na wieczór mi tez nie dopuszczają.
Ja czekam na wizytę za 2 tygodnie i powiem Wam ze jak piszecie o tych serduchach to juz hym pobiegła a tu trzeba jeszcze tyle wytrzymać. W czwartek za to wizyta u nowego endo zobaczymy czy zwiększy mi dawkę hormonów. Mam nadzieje ze będzie dużo lepszy niż poprzedni

Ewel ty naprawde idz do lekarza moze masz co z sercem a nie masz tego tak napadowo czasami stress sie tak objawia mialam w przeszlosci napady lekowe I wlasnie serce mi tak walilo ja mam np wade serca wypadanie platka I tez mi tak przyspieszalo a badalas sobie poziom potasu ??

Nie miałam.nigdy badania na potas. Ale ja nigdy tak nie miałam teraz odkąd w ciąży jestem tak mialam wczoraj pierwszy raz... W poprzedniej ciąży też tak nie było.
Jak dziś też tak bede miała tp pójdę do lekarza. Ale przeszło w sumie póki co

Dostałam wczoraj od mojego brata, który jest lekarzem Metocard 50 mg, wzięłam połówkę. Noc przespana, teraz nic mi nie kołacze. Raj. Czytałam że to jedyny lek który można brać w ciąży.
No i obiecałam mu że kawa i czarna herbata odstawiona, czyli witaj wodo z cytryną i imbirem :-D:-D:-D no ale jak mus to mus.
Moja beta z wczoraj to 19099. Jutro Usg stresuję się potwornie i pewnie tak mają mamy które straciły już maluchy :crazy:
Czy Wy już coś przybrałyście na wadze? Ja 1,5 kg
No i pan prof.tradycyjnie już kazał się smarować mazidłami na rozstępy :tak: co czynię :wściekła/y:

Miłego dnia przyszłe mamusie :happy2:

Mi dziś narazie przeszło rano się obudziłam i nie ma tego uczucia.....może to przejściowe albo z nerwów... Bardziej myślę że nerwy robią swoje.

Stella stresuje sie jak ty czy u mnie wszystko dobrze bo też straciłam swoje dzieciątko w październiku w 8 tyg prawdopodobnie przez grypę.... Miałam w 5 tyg po 40 st temp. Nie mogłam jej zbić.
Daj znac jak po usg Ale będzie dobrze kochana tym bardziej ze beta piekna

reklama
Ewel najprawdopodobniej masz to z nerwow plus ciazowe rozszeone naczynia krwionosne ale tak czy siak idz do kardiologa bo jak powiesz o tym ginekologowi to on cie pewnie wysle BO NAWET TAKA *******A MUSI BYC ZDIAGNOZOWANA BO MOZE NP WYKLUCZYC POROD SN

Do góry