reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

U mnie znów upalnie po prostu nie do wytrzymania... planów na dziś nie mam oprócz dużej ilości prania bo M od dzisiaj urlop i chyba wszystko co miał w szafce w pracy przywlekł do domu...
Ewel współczuje Ci ja przed ciążą miałam okropny problem co chwilę coś łapałam a teraz o dziwo spokój i oby tak do końca...
Ja dziś na obiad mam zupkę jarzynową i leczo:)

reklama
u mnie na obiad nie wiem co...zalezy co pracowa kantyna pysznego ugotuje:) Ale mialam leczo z niedzieli na kolacje wczoraj i stwierdzam ze takie odgrzewane jest 100razy pyszniejsze:)

Ewel - moze clotrimazolum sobie kup i posmaruj?

czekam na wizyte. Generalnie jestem spokojna ale cisnienie podskoczylo do 140.. a i 3 kg przytylam od miesiaca. Wiec nabieramy masy ;) clotrimazol ma mieszane opinie do stosowania w ciazy... nystatnyna 100% bezpieczny

robię kurczaka plus młode ziemniaczki plus ogórek z rzodkiewką z jogurtem. mąż jest mistrzem w robieniu leczo, jak przyjedzie będzie miał misję :-)
zaraz zabiorę chłopaków nad wodę, jest strasznie duszno
z tym swędzeniem to jednak poszłabym do lekarza, on na pewno coś zaradzi

Ja powiesiłam tyko pranie przed blokiem i mam dość:( Moja mama jeszcze poddała propozycję żebym dziś do niej przyjechała i nie wiem co robić tak gorąco że nic się nie chce.

narobilyscie mi smaka na leczo :-), chyba jutro zrobie :-)
dzisiaj juz mi sie nie chce, mam pomidorowke z wczoraj i zrobie panierowany kalafior moj syn to uwielbia, bo w taki upal ledwo zyje...i nie chce mi sie nic bardziej wymyslnego...

noce sa straszne, nie potrafie zasnac, wczoraj moze kolo 2/3 nawet nie wiem, spalam w kazdym pokoju, a maly jak sie przebudzal to za mna prrzychodzil ahhhh

Wracam od dr podejrzala maluchy. Dostalam fotke dla pewności jednego siusiaka drugi dalej dupa do nas ciezko stwierdzić a za dlugo nie chciała robic usg bo co chwile mam. Wiec dalej nie wiemy :) tak sie zastanawiam czy moze poprosic zeby nie mowila jak zobaczą ale czy wytrzymam. .. a i wy tu o nestatynie a ja dostalam recepte cos zaczyna się nieświadomie rozwijać brrr te grzyby :/

Ja dziś mam zamiar poprać trochę. Na pewno upiorę śpiworek do wózka i pokrowce na fotelik samochodowy. No i będziemy robić przemeblowanie. Przestawiamy dzisiaj meble tak, jak chcę, żeby stały jak mała się urodzi. Zostawimy miejsce na łóżeczko, które dopiero za miesiąc dostaniemy. idę się za robotę brać :)

reklama
Wiecie co ale co chwile coś z tym grzybem jest... Myślę. Ze upały robią swoje...ja miałam w domu maść która. Doktorka przepisała mi na początku ciąży gdy miałam podrażnienie po luteine i nią smarowalam bo bezp w ciąży ale. Nie pomagało wiec wolalam iść.. I dobrze dostałam na receptę nystayne bo po notamecynie miałam uczulenie bardziej mnie swedzialo.... No nic dobrze ze szybko poszłam i pow doktorce ze te ruchy są różne czasami czuje często a czasami 2 razy tylko pow mi ze te ruchy na tym etapie takie mogą być ale dla uspokojenia szukała tętna mała fikala akurat bo było słychać a ja nie czułam... I posłuchalam serduszka tak więc Mo lepiej.
Sylka co dostałaś na receptę?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry