reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja z poprzedniej ciąży mam 4 biustonosze koronkowe alles mama plus kilka innych miękkich . Miseczka e i niestety już takie akurat przymałe a na pewno jeszcze przytyje plus nawal. Kupiłam teraz dwa usztywniane z tej firmy miseczka H. jeszcze z dwa miekkie do spania musze kupic a potem w 3 mcu moze w te stare wejde. ogólnie polecam ta firmę. Liczyłam że wejde w stare a tu klops

reklama
A ja posiedzialam dzisiaj trochę z córką na słońcu bo mnie znajoma.wyciagnela na spacerek i padlam, za ciepło jak dla.mnie a moje ręce i nogi z przodu czerwone jak rak :/

Mnie.przeważnie na.Czerwono ale delikatnie mi to na brąz Schodzi a dzisiaj nie opalalam się tylko siedziałam.na kocyku i wyglądam masakra i mnie Piecze... Byłam.już zbyt blada chyba, teraz dwa dni się nie ruszam.z domu :)

Patrzcie co znalazlam. Heh tesciowe...

Załączniki

• 1437509445506.jpg
    1437509445506.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 44
cześć dziewczyny :-) dawno mnie nie było bo próbuję się nacieszyć mężem :-) nawet nie mam czasu czytać ale mam nadzieję że u Was wszystko ok. u mnie tak. synek rośnie ładnie i wszystko u niego ok. ja też się dobrze czuję i nawet mnie wymiotuję co przekłada się na kilogramy mam +8 więc myślę że to nie tragedia :-) a jak u was???? pozdrawiam serdecznie

reklama
Ja dzisiaj zalatwilam wszystkie papierkimz neurologiem potrzebnd do cc nie dal sie namowic za zaswiadczenie ze moge sn wiec teraz juz tylko psychicznie trzeba sie nastawic na kolejna cesarke

Ja te upaly przezywam koszmarnie moja glowamchce eksplodowac serce wyskoczyc i czekam na ochlodzenie a tu na dworze ciagle cieplo a w domu katastrofa.

Do góry