reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja też bardzo często w dzień czuję a śmiać mi się chce bo jak robię się głodna to zaczyna szaleć:) No i 23 to nasza ulubiona pora na szaleństwa:)

Finkemma ja w nocy nic... I ponoć normalne czasami czuje dużo ruchów a czasami. Jak dziś maleńko może z 4.od rana... Chyba od 28 tyg są takie regularne

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

A ja od paru dni czuje ciagle sa regularne juz wiecOrem jak sie kładę tez mnie kopie a jak siedzę to czuje po żebrach kopniaki a brzuch mam duY jak sie ktoś pyta kiedy termin to maja taka minę jak sie dowiaduje ze w listopadzie jakbym ich kłamała

Mama a Ty juz jesteś dalej za mną pewnie... Wiec mam. Nadzieje ze tez nie długo będą rwgularne he

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Finkemma ja też dziwnie czuje te ruchy czasem cały czas czasem spokoj pol dnia. Duzo tez latam to ciezko wyczuc. Ja tez mam schize ze czuje tylko jedno. A drugie bardzo rzadko i pocieszam sie tym ze moze dalej jest ułożone plecami do brzucha a do tego o łożysko z przodu. Wlasnie jade do dentysty:/ ale juz chyba ostatni raz. Bylam dzis u tej kolezanki co urodzila tydzień temu. Ehhh <3 Juz chce listopad

Czyli to tak roznie widze . Wlasnie wrocilam z miasta 300 zdjec do wywolania dalam polatalam troche poodwiedzalam stare "smieci" na kazdym kroku ktos znajomy az tak fajnie tu sie pogada troche a to tam tego wlasnie w de mi brakuje . Teraz leze i czekam na kopniaki narazie jeden ale do 19 film bede ogladac to licze ze troche pobuszuje mi w tym brzuszku :) Ja tez chce juz listopad chce przytulic i uslyszec od lekarzy ze moj synus zdrowy :)

reklama
Finkemma ja tez czuje ruchy bardzo slabo my zaczelismy 21 tydz w sobote mam lozysko na przedniej scianie ... a ty gdzie masz lozyszko? Moze tez sprzodu? I dlatego moze czujemy ruchy slabiej?

Do góry