reklama
mój najczęściej rusza się właśnie jak mam leniwy dzień i więcej leżę. na codzień jak jestrem w pracy i latam to tu to tam to dopiero wieczorem się uaktywnia i rano też buszuje. ale ostatnio czuję go też jak np. stoję a jeszcze niedawno tylko na leżąco mogłam coś poczuć a mi czas leci do listopada już niedługo chociaż nie powiem utuliłąbym tego małego szkraba nawet dziś
finkemma
Fanka BB :)
Terapeuta dzieciecy wow! Wiec musisz duzo wiedziec na temat dzieci . Ja bym musiala moja corcie umowic bo Ona ma problem z waga a ja kompletnie nie wiem co mam robic moze powod jest w glowie. Sama nie wiem... A co do ruchoe nie martwilabym sie gdybym caly czas miala takie slabe ale sa dni kiedy ciagle mocno sie wierci i kreci lozysko mam nisko .
Ostatnia edycja:
reni84
Fanka BB :)
Finkemma nie martw się, u mnie jest podobnie jak u Ciebie, też są dni kiedy mała szaleje i takie kiedy jest przyczajona. Myślę, że to jeszcze nie ten etap, żeby się tym tak przejmować.
Kinia a L4 wystawione w PL jest akceptowane w UK, bo na tym polskim druku podaje się NIP pracodawcy? Powiedz lekarce, że szybko się męczysz, że jak cały dzień w pracy jesteś to brzuch ciągnie i że potrzebujesz odpocząć, Na pewno wypisze zwolnienie.
Kinia a L4 wystawione w PL jest akceptowane w UK, bo na tym polskim druku podaje się NIP pracodawcy? Powiedz lekarce, że szybko się męczysz, że jak cały dzień w pracy jesteś to brzuch ciągnie i że potrzebujesz odpocząć, Na pewno wypisze zwolnienie.
M
mama290
Gość
Kinia z tym zwolnieniem to będzie problem bo trzeba je zanieść do ZUS a on powiadomi pracodawcę mi chyba ze ma sie angielski druk i lekarz wypełni wszystko musi być przetłumaczone przez tłumacza przysięgłego ale i tak masz chyba prawo zawiadomić pracodawcę ze zachorowałas noe pamietam ile dni jest bezpłatnych cztery pierwsze zapytaj sie w pracy czy nie bedą chcieć dodatkowego zaświadczenia
reklama