reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kasiu oddaj mi kilka stopni, miało być cieplutko a jest tylko 17 stopni na Mazowszu. Masz już wynik z laboratorium ?
Ja nie mam rozstępów i nie miałam w poprzednich ciążach, to na pewno kwestia genów (moja mama też nie ma), ale i małego brzuszka.
Co do teściowej ja nigdy nie mogłam narzekać, ale współczuję tym z Was, które mają takie "przemiłe", ja mam dodatkowo cudowną mamę i tylko babcia jest z innej bajki, egoistyczna i zapatrzona w siebie.

Dziewczyny kupujecie już biustonosze do karmienia ? Ja oglądałam wczoraj lupoline, ale nic jeszcze nie kupiłam.

reklama
Aleali u nas dziś 30 stopni i nieźle grzeje.
Ja na razie jeszcze nie kupowałam biustonoszy do karmienia bo zastanawiam się czy jeszcze mi się rozmiar nie zmieni.

Ewelisia ja porównuję z poprzednimi ciążami, więc wiem czego mogę się spodziewać, z 75A przeskakuję przy karmieniu na 75C, ale do szpitala muszę już mieć a do końca ciąży niewiele mi się zmieni :tak:

Teraz ma odrobinę więcej niż B, ale jeszcze niepełne C, ale ja muszę dodatkowo wziąć pod uwagę miejsce na wkładki laktacyjne, które noszę przez kilka miesięcy a biustonosze muszą być super wygodne bo będę w nich spała

Ja juz mam z 5 staników do karmienia juz mi raczej nie urosną miejmy nadzieje :) mam trzy bluzki do karmienia typowe i kupiłam kilka rozpinanych zwykłych koszulek powinno wystarczyć ja rozstępów nie mam ale coś mi wyjdzie po porodzie na bank ale na całe szczęście nigdy mi nie wychodzą na brzuchu

Mama209, u mnie (odpukać) rozstępów brak. Smaruję dzielnie z nadzieją, że się nie pojawią...

Biustonosze do karmienia Alles Mama są naprawdę fajne. Kupiłam sobie w poprzedniej ciąży na próbę 1 sztukę i szybko dokupiłam 2 kolejne. Bardzo dobrze wykonane, super trzymają biust i łatwy dostęp do piersi do karmienia.

Aleali wyniki już poszły dziś do szpitala w którym robiłam amino więc dziś albo jutro będą dzwonić do mnie:)

Ja miałam kupować staniki już bo widziałam w jednym dyskoncie odzieżowym po 10zł ale się wstrzymuje bo może się okazać że będzie mi tylko leżał a jak będę tylko odciągać pokarm to ze zwykłym dam sobie rade:)

Dziewczyny jak czesto czujecie ruchy? Ile dziennie? Bo mnie moj synus martwi czasami ruszy mi sie max 4 razy dziennie i w nocy nic :( ja nie wiem czy to normalne. A nieraz byly dni ze ciagle sie krecil i wiercil rozciagal i kopal . teraz leze z dwie h i ani razu nie kopnie . U mnie 24 tydzien .

reklama
Finkemma a może po prostu nie czujesz wszystkich ruchów, synek ma jeszcze sporo miejsca. Ja czuję wielokrotnie w ciągu dnia i zawsze jak wstaję w nocy, maksymalne przerwy są naprawdę krótkie, ale nie sugeruj się innymi i nie martw się

Do góry