reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
moja też niestety nie żyje, a to dobra kobieta była :-( bardzo by się cieszyła z wnusi :-(

wychodzą mi na brzuchu, nigdy nie miałam ale też nic nie stosuje

wszystko mnie wkurza, ciągle widzę w domu bałagan, dzieciaki jęczą, ja szybko się męczę, pocę i sapię.Czuję się jak maciora. Tak myślałam, że z tym znieczuleniem to nie będzie tak kolorowo. Jak to mawia mój kolega - Polska to dziki kraj :-(

Hejo,

ach te teściowe :-) i pomyslec ze moze kiedys ja tez bede tesciwoą heheheh ciekawe niech no któras tylko skrzywdzi mojego synusia sasasasa:-)

Ja rozstepów nie widze na brzuchu u siebie, na udach mam ale to z dawnych czasów.

Mama290 tez czytałam te artukuły o znieczuleniach których nie ma jeszcze. Ciekawe jak bedzie w listopadzie.

Gosikkk rozumiem Cię ja poszłam na wolne i narazie bardziej nie potrafie sie zorganizowac niz jak pracowałam, czuje sie również zagubiona a bałagan taki w chałupie ze najlepiej bym stad wyszła, zamówila Panią sprzątającą i wróciła. Z mężem ciche dni mam i dół mnie łapie już musze sie ogarnąć grrr

Ostatnia edycja:
Moj maz mowi ze bede okropna tesciowa :) nie wiem moze i racjia ale napewno nie popelnie bledow mojej tesciowki bo wiem czym to pachmie . Mysle zebede taka troche natretna ale z tym by mnie ciagle odwiedzali zeby miex duzo kontaktu z moimi dziecmi i wnukami. Moja corcia mowi ze ja ja przytlaczam miloscia wyobrazacie sobie . Jako nastolatka tez da mi pewnie popalic ;) a jak meza znajdzie to odpocznie od tego ciaglego tulenia i milion razy dziennie mowienia ze ja kocham . Tak wlasnie bedzie . bedzie chviala odpoczac odemnie .

Ja na razie jeszcze nie mam rozstępów :) ale na wszelki wypadek smaruje codziennie brzuch.
Ciekawa jestem czy ta dodatkową kwota zmieni coś w kwestii znieczuleń bo w szpitalu którym planuje rodzić jak na razie nie ma możliwości skorzystania ze znieczulenia.

Ewelisia ja mam bardzo podobne po pierwszym lozeczko i powiem Ci ze jest w stanie idealnym :) Do tego domawialismy komode taka sama ale sie rozsypala :)
Co do tesciowych to moja wogole nie jest z nami zżyta bo widzimy sie max 3 razy w roku i zawsze wtedy sa jej madrosci i wpieprzanie sie... w ndz wlasnie zjechala z francji czeka na tel i jedzie do niemiec potem wraca do hiszpani i moze na boze narodzenie zjedzie z tesciem coraz gorzej bo przestal miec czucie w palcach i znowu zostanie sam moj M ma na nia wyje*** a szwagierka chodzi do psychologa bo matki nie miala od 6 r zycia tylko z ojcem zschorowanym bo moj M poszedl na studia i tak oooo...
Ja tez bede nadopiekuncza tesciowa jak nic bo bede chciala miec i synow i wnukow blisko :)

Hej u mnie upał od rana ze względu na to że do godziny 11 u mnie w mieszkaniu nie idzie wytrzymać wybrałam się pobuszować trochę po sklepach i nawet kupiłam parę ciuszków:) Teraz myślę żeby się wsiąść za jakiś obiad bo M wpadnie tylko co zjeść i poleci do drugiej pracy:) Ja oprócz rozstępów na pośladkach z poprzedniej ciąży nie mam nic i oby tak zostało:)

reklama
Ja tam nie mam co na teściowa narzekać, kilka razy miałyśmy małe nieporozumienie ale.na ogół jest ok.
Ja puki co rozstępów na brzuchu nie mam pffpff... Ale mam.za.To stare na udach i biuście.
U mnie dziś ładna pogoda więc wybieram się na spacer z koleżanką i dzieciakami :) a obiad może poczekać heh

Do góry