reklama
Katarzyna92
Fanka BB :)
Hej ja dziś cały dzień po za domem bo nie dało się wytrzymać teraz coś na burze się zbiera od godziny i coś nie może...
Co do Zusu to mój M miał kontrole raz w życiu bo co miesiąc wyrywali mu zęby i automatycznie szedł na tydzień l4... Ja mam nadzieję że mnie nigdy to nie spotka...
A co do porodu to ja najchętniej chciała bym się znaleźć w szpitalu trochę wcześniej no chyba że podejmą decyzję o konkretnej dacie cc...
Co do Zusu to mój M miał kontrole raz w życiu bo co miesiąc wyrywali mu zęby i automatycznie szedł na tydzień l4... Ja mam nadzieję że mnie nigdy to nie spotka...
A co do porodu to ja najchętniej chciała bym się znaleźć w szpitalu trochę wcześniej no chyba że podejmą decyzję o konkretnej dacie cc...
M
mama290
Gość
Fusun u mnie w Pl to wiem ze lekarz wpisuje w kartę ciąży cc i już na izbie nie pytają sie i szykują do cc musisz sobie załatwić może jakiś kwitek mam nadzieje ze zrobią ci cc a rodzisz tam gdzie poprzednio?
Fusun
Fanka BB :)
Mama, jeszcze nie wiem. Ale w jednym z dwóch. Oba są dobre, ale z tego drugiego mam złe wspomnienia. Tzn.opieka była dobra, to szpital Kliniczny. Ale tam córeczka leżała na OIOMie, tam umarła. Jakoś tak dziwnie byłoby tam wrócić. Może pójdę tam gdzie urodził się synek. Przynajmniej wspomnienia mam dobre. A szpital też ma 3 stopień referencyjności, tak samo jak ten Kliniczny. Zobaczę jeszcze
M
mama290
Gość
Ja wyboru nie mam żadnego szpital jeden co prawda 3 referencji i z neantologia jakoś bym przeżyje ale patologia i porodówka aż mnie ciary biorą ci prawda moje stare miejsce pracy ale złe rzeczy bardziej pamietam mam wpisane w kartę ze w razie wy będę położona na izolatce żeby jak najmniej mieć styczność wiec to jest tez jeden powód żeby sie tam wcześniej nie wybierać
reklama