reklama
finkemma
Fanka BB :)
A mi 30 stuknela w czerwcu stara dupa juz sie robie my szczesliwie dojechalismy korki dwa bo wypadki goraco strasznie ale jakos dalam rade. Nic mnie nie bolalo nawet plecy a myslalam ze z nimi bedzie najgorzej. Moje pieski tez grzec ne teraz jezdza przypiete szelkami ale jak Alex sie urodzi to niestety czeka ich transporter ide spac bo to chyba juz czas
reni84
Reni a czemu ci lekarz odradza podrozowanie? Jest cos nie tak?
Kinia mi się szyjka mocno skróciła i mam założony krążek. Przez kilka tygodni leżałam plackiem, a teraz mam bardzo ograniczoną aktywność.
kiniasw86
No tak teraz rozumiem ... ja zamowilam taki adapter do pasow bezpieczenstwa zeby pas dolny byl pod brzuchem ... oby wszystko bylo ok podczas podrozy bo bede juz wtedy w 22 tyg .... do kiedy dziewczyny mozna podrozowac ? Jak myslicie?
A ja jestem w szoku ze bedac na zwolnieniu l4 ciazowym mozna miec normalna kontrole z ZUS. Jedna dziewczyna z pazdziernika poszla na zakupy a w drzwiach niespodzianka pisemko z Zus miala kontrole a jej nie bylo. Ma wstrzymany zasilek do wyjasnienia okazalo sie ze na ciazowym l4 moze chodzic do lekarza na badania na szkole rodzenia do apteki i musi miec na to potwierdzenie paranaoja jakas
hehe ja słyszałam,że u nas w mieście lekarz orzecznik z ZUS potrafi na przykład powiedzieć kobiecie "PROSZĘ SIĘ ROZEBRAĆ BO MUSZĘ SPRAWDZIĆ< CZY RZECZYWIŚCIE JEST PANI W CIĄŻY" to dopiero jest paranoja w ogóle mam bardzo niskie mniemanie o tym urzędzie :/
M
mama290
Gość
Ja miałam komisje w pierwszej ciazy to był cyrk na kolkach tak sie pogniewalam z zusem ze wylądowałam w szpitalu a pozniej w sadzie co za dziady to brak słów omijam szerokim łukiem teraz wszytsko załatwia mi księgowa bo bym chyba napluła tam komuś na łeb ciezko sie dogadać z jimi czasem a juz kontrole zwolnieni to kolejna paranoja i do tego kaDy urząd ma swoje zasady a niby przepisy jedne u mnie w firmie miałam juz chyba z 10 razy kontrole właśnie pracownikow na zwolnieniach ze niby pracują paranoja jeden poszedł ma operacje to komisja go po szpitalach szukała
reklama
Fusun
Jestem najstarsza? 38 laT. Mi brzuch jeszcze nie lata ale kopmiaki są. Łożysko z tyłu.
Agami, ja też 38. Skończyłam w kwietniu... Myślałam, że jestem jedyna w takim wieku na listopadówkach