reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
A mi 30 stuknela w czerwcu stara dupa juz sie robie ;) my szczesliwie dojechalismy korki dwa bo wypadki goraco strasznie ale jakos dalam rade. Nic mnie nie bolalo nawet plecy a myslalam ze z nimi bedzie najgorzej. Moje pieski tez grzec ne teraz jezdza przypiete szelkami ale jak Alex sie urodzi to niestety czeka ich transporter :) ide spac bo to chyba juz czas ;)

No tak teraz rozumiem ... ja zamowilam taki adapter do pasow bezpieczenstwa zeby pas dolny byl pod brzuchem ... oby wszystko bylo ok podczas podrozy bo bede juz wtedy w 22 tyg .... do kiedy dziewczyny mozna podrozowac ? Jak myslicie?

A ja jestem w szoku ze bedac na zwolnieniu l4 ciazowym mozna miec normalna kontrole z ZUS. Jedna dziewczyna z pazdziernika poszla na zakupy a w drzwiach niespodzianka pisemko z Zus miala kontrole a jej nie bylo. Ma wstrzymany zasilek do wyjasnienia okazalo sie ze na ciazowym l4 moze chodzic do lekarza na badania na szkole rodzenia do apteki i musi miec na to potwierdzenie paranaoja jakas

hehe ja słyszałam,że u nas w mieście lekarz orzecznik z ZUS potrafi na przykład powiedzieć kobiecie "PROSZĘ SIĘ ROZEBRAĆ BO MUSZĘ SPRAWDZIĆ< CZY RZECZYWIŚCIE JEST PANI W CIĄŻY" to dopiero jest paranoja w ogóle mam bardzo niskie mniemanie o tym urzędzie :/

Ja miałam komisje w pierwszej ciazy to był cyrk na kolkach tak sie pogniewalam z zusem ze wylądowałam w szpitalu a pozniej w sadzie co za dziady to brak słów omijam szerokim łukiem teraz wszytsko załatwia mi księgowa bo bym chyba napluła tam komuś na łeb ciezko sie dogadać z jimi czasem a juz kontrole zwolnieni to kolejna paranoja i do tego kaDy urząd ma swoje zasady a niby przepisy jedne u mnie w firmie miałam juz chyba z 10 razy kontrole właśnie pracownikow na zwolnieniach ze niby pracują paranoja jeden poszedł ma operacje to komisja go po szpitalach szukała

reklama
Do góry