reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

A czuje sie ok tutaj tez duzo jezdze i jest ok ... a jesli zle sie poczuje to kupimy noc w hotelu i bedzie ok damy rade juz sie doczekac nie moge :-)

reklama
Dziękuję dziewczyny, moja gin sama będzie pobierała mi materiał do 3 posiewu (bo niestety uważa, że położne mogą źle to robić), więc zapytam ją czy wystarczy dwukrotne kłucie, dla mnie to bardzo ważne, bo ja często mdleję w trakcie testów krwi
Mama_32 tak widzę Twój suwaczek, jest dokładnie 20tc od kilku dni dlatego zapytałam ;-)
Kinia niekoniecznie, moja córeczka jest chyba najmniejsza na forum, więc liczę, że dotrwam do terminu, żeby osiągnęła 3kg

hej mój mały już tak potrafi kopnąć, że czuć i widać drgania brzucha:) i ma swoje pory aktywności najczęściej wieczorem koło 11 ale jak się mniej ruszam w dzień to potrafi w ciągu dnia dokazywać ;) ciekawe czy zmieni mu się po porodzie ;)

Hej kobitki wczoraj masakra 33st w cieniu zero wiatru nie bylo czym oddychac wieczorem przeszla lekka burza i od rana dzis to samo masakra jakas....ledwo zyje nie mam mocy na nic mlody pojechal z dziadkami na wycieczke a mnie M ciagnie zeby za kolyska pojechac :)
Moj Wojtus tez juz tak bryka ze caly brzuch skacze jak za dlugo siedze albo sie poloze albo jest glodny to daje o sobie znac :)
U mnie smiesznie bo mialam termin wg 1 usg na 27.11 a teraz wg om na 19.11 ale po polowkowym lekarz powiedzial ze miedzg 5-18.11 na pewno urodze :) zobaczymy :)

Dziewczyny podróżujące autem - ja polecam najprostszą rzecz - rozłożyć sobie siedzenie i przynajmniej część podróży spędzić w pozycji leżącej lub pół-leżącej. Komfort inny no i nie ma nacisku na brzuch. Sposób oczywiście dostępny tylko wtedy gdy same nie prowadzimy :happy:

reklama
O taki

Załączniki

• 1437302718488.jpg
    1437302718488.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 62
Do góry