reklama
Dziękuję dziewczyny, moja gin sama będzie pobierała mi materiał do 3 posiewu (bo niestety uważa, że położne mogą źle to robić), więc zapytam ją czy wystarczy dwukrotne kłucie, dla mnie to bardzo ważne, bo ja często mdleję w trakcie testów krwi
Mama_32 tak widzę Twój suwaczek, jest dokładnie 20tc od kilku dni dlatego zapytałam ;-)
Kinia niekoniecznie, moja córeczka jest chyba najmniejsza na forum, więc liczę, że dotrwam do terminu, żeby osiągnęła 3kg
Mama_32 tak widzę Twój suwaczek, jest dokładnie 20tc od kilku dni dlatego zapytałam ;-)
Kinia niekoniecznie, moja córeczka jest chyba najmniejsza na forum, więc liczę, że dotrwam do terminu, żeby osiągnęła 3kg
Hej kobitki wczoraj masakra 33st w cieniu zero wiatru nie bylo czym oddychac wieczorem przeszla lekka burza i od rana dzis to samo masakra jakas....ledwo zyje nie mam mocy na nic mlody pojechal z dziadkami na wycieczke a mnie M ciagnie zeby za kolyska pojechac
Moj Wojtus tez juz tak bryka ze caly brzuch skacze jak za dlugo siedze albo sie poloze albo jest glodny to daje o sobie znac
U mnie smiesznie bo mialam termin wg 1 usg na 27.11 a teraz wg om na 19.11 ale po polowkowym lekarz powiedzial ze miedzg 5-18.11 na pewno urodze zobaczymy
Moj Wojtus tez juz tak bryka ze caly brzuch skacze jak za dlugo siedze albo sie poloze albo jest glodny to daje o sobie znac
U mnie smiesznie bo mialam termin wg 1 usg na 27.11 a teraz wg om na 19.11 ale po polowkowym lekarz powiedzial ze miedzg 5-18.11 na pewno urodze zobaczymy
angoba
Fanka BB :)
Dziewczyny podróżujące autem - ja polecam najprostszą rzecz - rozłożyć sobie siedzenie i przynajmniej część podróży spędzić w pozycji leżącej lub pół-leżącej. Komfort inny no i nie ma nacisku na brzuch. Sposób oczywiście dostępny tylko wtedy gdy same nie prowadzimy
reklama