reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Kinia, Fasun gratuluję udanych wizyt :-)

Finkemma
szerokiej drogi.

Ewel
moja malutka czasami jest aktywna przez cały dzień, a czasami ma cały dzień leniuchowania. Nie ma reguły. Ale nawet jak cały czas fika a tatuś się odezwie, żeby dwa kopniaki na dobranoc mu dała to jest cisza jak makiem zasiał :-D

Dziewczyny jakie Wy jesteście młodziutkie :) Mi już 32 się zbliża

Miałam plany na weekend do rodziców wyjechać, mamy do nich jakieś 120 km, ale lekarz mówi, że to na własną odpowiedzialność, więc nigdzie nie jadę. Jeszcze dzisiaj na wizycie pytał, czy aby na pewno nigdzie daleko się nie wybieram. No cóż pewnie pojedziemy dopiero na Boże Narodzenie już we trójkę jak wszystko się dobrze poskłada.

Z tego co pamiętam to moja córcia na połówkowych też była głową w dół, później się odwróciła chyba nóżkami w dół bo mnie po pęcherzu i szyjce jakiś tydzień boksowała, a teraz jest w poprzek brzucha, bo widziałam to na usg we wtorek i zresztą czuję ją jednocześnie z prawej i lewej strony pępka jak sobie fitness urządza. Tak więc te nasze maluszki mają jeszcze sporo miejsca i mogą dowolnie zmieniać pozycje.

reklama
Reni dobre:)) Mój mąż też czasami chce poczuć to akurat ona tam woli sobie spać :-) śmieje się ze musi dać jej ciut czasu a on położy rękę i za minutę mówi nie no śpi he ale czasami też się udaje mu poczuć i twierdzi ze on to czuje pod ręką jak ona tam pływa :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Heh u mnie podobnie, że mały się rusza, a jak mąż przyłoży rękę to przestaje. I on gada do brzucha, żeby go kopnął i czasem się mały posłucha:) A to jest takie słodkie jak tak mąż gada do małego i brzuch całuje:)
Mój Tomuś w sumie jak narazie był zawsze poprzecznie ułożony, ale teraz się zastanawiam czy nie zmienił pozycji, bo na pęcherz często czuję, jak naciska. Zazwyczaj rano jest aktywny i w ciągu dnia, a na wieczór już się uspokaja.Może będzie mi ładnie zasypiał i wieczory zostawiał dla rodziców:p
Finkemma to udanej podróży, oby szybko minęła i żebyś z teściową wytrzymała. A Twoje yorczki to i tak mało miejsca zajmą w aucie, takie to nie problem gdzieś zabrać:)

Gratuluje udanych wizyt to już chyba wszystkie połówkowe za nami co?
Kasia współczuję, że nic konkretnego się nie dowiedziałaś:/

Mój synuś też już ma mega siłę i potrafi porządnie kopać aż cały brzuch się trzęsie :) przeważnie kopie z rana potem w ciągu dnia to różnie i zawsze wieczorem jak już się położę :D

To ja co do mojego wieku się nie wypowiadam bo jestem tu najmłodsza zresztą nie trudno się domyśleć ile mam lat:D:p
Ja dzień spędziłam na pełnych obrotach bo jutro M przywozi swojego rozrabiakę i wolałam dziś posprzątać chociaż znając życie po weekendzie będę znowu to robić:) Ale powiem wam że się dziś uśmiałam wywalałam śmieci i sąsiadka się mnie pyta czy to już końcówka bo mam ogromny brzuch przyleciałam do domu i spytałam męża czy on też tak sądzi to głupek wizą tel i znalazł zdjęcie z końcówki poprzedniej ciąży i mówi że tym razem będę miała chyba 2 razy taki:)

reklama
Do góry