reklama
M
mama290
Gość
Jak ja bym teraz miał sie wybrać z cała swoją ferajna to by mnie musieli uśpić przed podróżą chyba nerwowo bym nie wytrzymała prom odpada bo bez ciazy mnie muli tunel tez bym sie chyba udusiła bo mam klaustrofobię samolotem odpada chyba ze ja i cały samolot dla mnie odpuszczam w tym roku co do łożyska na przedniej ścianie słyszałam ze mozna poduszkę cienka podłożyć na brzuch ale ile w tym prawdy i czy to ma sens to nie wiem a gdzie mam łożysko to musze spojżeć w papiery bo nawet nie wiem kopniaka czuje brzuch mi faluje wiec pewnie jest gdzieś z tylu spać mi sie dziś chce okrutnie
kiniasw86
Fanka BB :)
Ja jade za dwa tyg prom ok bo zazwyczaj spie :-) w aucie zobaczymy bo bierzemy psa wiec moze byc ciekawie a chyba bedziemy jechac ze dwa dni bo mi sie ciagle chce siku Oliwier jest ulozony glowa w dol i mnie cisnie na pecherz chyba ....
M
mama290
Gość
Kinia a jak spisz bierzesz sobie kajute?
finkemma
Jak jedziemy noca i mniej wiecej dwa krotkie postoje to okolo 8 h w dzien zawsze jakies korki wiecej tez sie zatrzymujemy pochodzic cos zjesc itd to okolo 10 h. Moj synu tez glowa w dol i ciagle boksuje mi pecherz nie chce mi sie siku a tak mi tam na stuka ze mam parcie az takie bolesne nieraz. Jak mi przyjdzie stac w korku z pelnym pecherzem to zwariuje
M
mama290
Gość
Za krótko jak dla mnie moj to zawsze bierze sobie ta opcje i idzie spać ja z psem nie jeżdzę bo moj pies zajmuje pół bagażnika i za stary jest na wojaże zreszta pozniej musiałbym sie z nim wszędzie bujać wiec odpada
finkemma
My nasze dwa wilki zabieramy One juz czuja ze zaraz podroz albo siedza na torbach albo w korytarzu
Finkemma to 10h my jechalismy do nas nad morze odwaznie z psiakami obyscie szybciutko i szczesliwie dojechali
Ja nareszcie doszlam do ladu z suwaczkiem i juz wiem co i jak z zdjeciami
Pranie wyshlo mi w 2 h masakra w cieniu 32 najchetniej bym z domu nie wychodzila a tu zaraz po mlodego... :/
Ja nareszcie doszlam do ladu z suwaczkiem i juz wiem co i jak z zdjeciami
Pranie wyshlo mi w 2 h masakra w cieniu 32 najchetniej bym z domu nie wychodzila a tu zaraz po mlodego... :/
reklama
Hej dziewczęta u mnie jak w nazwie 32 juz stuknelo a mąż 34.
Mama290 ty w moim wieku jestes ale doswiadczenia jesli chodzi o dzieci to masz w stosunku do mnie tyle jakbys o 20 lat starsza była:-)
No niestety tak to jest jak ktos w zyciu sie ociaga... tak jak ja
Faktycznie dzis strasznie duszno masakra, ja siedze w domu z zaslonietymi roletami, mam chcesnice swoją 13letnia u siebie i sobie gadamy o życiu:-)
Mama290 ty w moim wieku jestes ale doswiadczenia jesli chodzi o dzieci to masz w stosunku do mnie tyle jakbys o 20 lat starsza była:-)
No niestety tak to jest jak ktos w zyciu sie ociaga... tak jak ja
Faktycznie dzis strasznie duszno masakra, ja siedze w domu z zaslonietymi roletami, mam chcesnice swoją 13letnia u siebie i sobie gadamy o życiu:-)