reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

U nas dzis parno jest tak ze masakra wlasnie zawiozlam corke do szkoly i spotkalam jedna matke ktora urodzila synka 12 tyg za wczesnie i byla z nim juz na zewnatrz ...myslicie ze to ok? Ja myslalam ze takie wczesniaczki powinny byc w szpitalu

reklama
Nomtonja tez staro ja 32 a moj 37 emeryci
Kinia wcześniaki nie trzymaj ciepła i lepiej trzymać je na poczatku w domu ale watpię zeby szpital ja tak szybko wypuścił w Uk trzymaj przynajmniej do terminu porodu nawet jak dIecko jest wydolne oddechowo no chyba ze dziecko ważyło 3 kg jak sie urodziło moze miała termin złe obliczony
U mnie tez parno miała byc burza i sie nie zanosi coś

heh dołączam do grona emerytów, w czerwcu skonczylam 34 a maz w lutym skonczyl 35 :)

Lotka masz prawidlowe lozysko na przedniej scianie i nie szukaj bo po co a jesli chodzi o uderzenie to chyba nie planujesz miec wypadku albo chyba w brzych boksowac cie nikt nie bedzie
w planach to nie hehehe, ale czesto jezdzimy samochodem i mam stresa jak zapinam pasy. a bez nich to juz ani tyle nie wsiade do auta :)

uruchomiłam wiatrak, rolety pozasuwane, chlopaki leza i ogladaja bajki... no masakra jakas z ta duchota :)

Kinia raczej cos nie tak bo w 28tyg na pewno dzieciaczek nie mial odpowiedniej wagi obstawiam tak jak mama mowi ze pewnie cos zle jej date obliczyli :)
U mnie tez duchot ze masakra ....

Lotka to tak jak u mnie juz rolety w dol wiatraki chodza a my z corka lezymy i ogladamy bajki :) Sylka cos tam napisze na przepisach moze skorzystasz :) My ruszamy za 3 h a ja jeszcze nie spakowana nic a nic i ciezko mi tylek ruszyc :)

reklama
Do góry