reklama
Sylka87
Fanka BB :)
No my mamy 2 dniową jeden dzien znajomi drugi rodzina. Tyle dobrze bo to grill na działce. Ma byc bardzo cieplo. A ja jak zawsze mimo ze grill musze nawymyslac kulinarnie. Jak macie jakies fajne sprawdzone przepisy na salatki do grilla albo cos oryginalnego na grilla to plisss podzielcie sie w odpowiednim watku
ewelisia85
Ja juz miałam 30stke w kwietniu a we wrześniu mój mężuś ma 30stka i planujemy w sierpniu zrobić jakąś wspólną imprezę i też pewnie zrobimy grilla
Lotka co masz na mysli mowiac uraz?
tam wtedy czytałam, ze trzeba chronić brzuch przed jakims uderzeniem, bo łatwiej przy czymś takim o odklejenie łożyska,A ja czytalam ze jak na przedniej to dziecko bezpieczniejsze co artykul inna teoria
no ale teraz widze ze trzeba by jeszcze poszukac i co innego poczytać...
albo moze lepiej nie drążyć zeby się nie stresować? sama nie wiem.
u nas już upał, ledwo oddycham od wczoraj. na szczescie od niedzieli będziemy nad morzem tam to chociaz wieje
Katarzyna92
Hej u mnie w mieszkaniu juz się nie da wytrzymać zaraz się zbieram i jedziemy do babci męża bo kobita niezdecydowana a kuchnie mąż ma jej malować za 2 tygodnie... Mój mąż ma 30-tkę 31 października i nie wiem czy będę w stanie robić imprezę jakąś ale koleżanka już się zaoferowała że torta nam chociaż zrobi
reklama
U mnie M mial w kwietniu 30 tylko najblizsza rodzina i z glowy ja juz pranie na dworek powiesilam termometr mam w kuchni w samym sloncu 46st istna sahara zero wiatru w mieszkaniu narazie 23 ale i tak mi duszno i leniu****e przy wentylatorze