reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Tak dokładnie dlatego po tym wpisie stwierdzilam ze bylo kopiuj wklej. Opis jest na cala stronke a ja naprawde tam byla max 5 minut ze wszystkim bo patrzylam na zegarek... i nie slyszalam aby tyle klikal pisząc, jak zeszlam z kozetki po wytarciu sie to juz mial opis niemal gotowy. Takze chyba bez komentarza pozostawie juz dalej.... tak to od pczatku ciazy mialam lozysko na przedniej.

reklama
Tak na przedmiej na tylniej nie jest wazne , wazne ze na na dole w kroku czyli przodujace. Jak jest z tylu to jest mniejszy brzuszek przewaznie i mocniej czuc kopniaki jak z przodu to wiekszy brzuszek i mnie tych kopniakow no i tyle

ja myślę ze większość danych sie zgadza w ciąży bez zagrożeń, wiec na pewno jakieś formułki lekarzy maja, ze widać nos, kręgosłup,serduszko i td. Ale jednak strona łożyska jest ważna moim zdaniem.

raz gdzies jeszcze wyczytałam, ze jak jest na przedniej to oprocz wiekszego brzucha łatwiej jest o jakis uraz. ale nigdy nie konsultowalam tego z lekarzem.

Szczerze to ja nawet nie pamietam jak mialam lozysko przy corce to bylo tak dawno hehe .... za 2 tyg wyjezdzamy do pl na wakacje mam nadzieje ze malemu bedzie wygodnie w samochodzie bo to troche jazdy jest .... w pl widzialam ladne lozeczko na allegro i finkemma mialas racje lozeczka sa duzo tansze :-) chcemy kupic i tu przywiesc tylko zastanawiam sie czy brac lozeczko w komplecie z materacem posciela etc czy tylko materac i lozeczko hmm ...

reklama
A ja mam obie opcje :p ;) dzien dobry w ten bardzo cieply dzień jakie plany? Ja wczoraj mialam mega lenia nie zrobilam nic. Jutro robimy 30stke mojego męża wiec dzis juz sie nie polenie :)

Do góry