reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mój synek jest bardzo wysoki. Ma 8 lat, skończył właśnie 1 klasę, a wzrostem bardziej pasowałby do 3-4 klasy. Ma prawie 1,50 m i jest najwyższy w klasie. Ostatnio nabrał w końcu trochę ciała, już mu się tak żebra nie odznaczają i kręgosłup, ale do niedawna był bardzo chudziutki. Ja mam 1,75 m wzrostu, a ojciec synka 2,0 m. Ma po kim byc wysoki...

reklama
U mnie.mlody tez w ciagu dnia szaleje niekiedy i wlasnie najgorzej wieczorem ja do spania a on harcuje jak szalony :)
U mnie synek urodzil sie 3,300 o 53cm w czerwcu skonczl 3 lata i ma 1,10 wzrostu i wyglada na 5lat my nie jestesmy jakos sttasznie wysocy ja 1,73 moj M 1,92 ale tesciu 2,20 wiec poszedl w dziadka jak nic :) przez to ze ma skoki wzrostu i nie rosnie systematycznie tylko np 4cm w miesiacu ma czesto zapalenie stawow to biodrowy to ramienny...
U mnie dzis dzien ogolnie do dupy moj chrzesniak od psiapsioly 15miesiecy urodzil sie z wodonerczem robili 2 razy plastyke a teraz sie okazalo ze jednak 1 nerke trzeba usunac.... a taki jest kochany nikt w zyciu by nie powiedzial ze dzieciak taki chory ehhh..... a te patologie rodza po szescioro pija cpaja itd i dzieciaki zdrowe normalnie szlag czlowieka trafia.....

aleali moj syn mial 3050 gram i 53 cm wiec maly, chociaz powyzej 3 kg :)
ale teraz jest dalej maluki ma 5 lat i okolo 110 i 16,5 kg nic nie chce przytyc, ale rosnie bo ostatnio urosl 2-3 cm:-) jest z tych najnizszych w grupie , ja mam 164 maz 182 wdal sie w meza wiec mam nadzieje , ze jeszcze wyskoczy:-)

reklama
Mozliwe Mama jak masz zaczarowane i i slizga sie tam jak na lodowisku. Moze zwykly blad chociaz to nie powinno sie stac bo gdyby cos sie stalo i w szpitalu zasugerowali by sie tym opisem to tak srednio Albo serio robi kopy

Do góry