reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Tak gratuluję wszystkim wizyt:) ja mam swoją kontrolna w SB ciekawe co nowego. Czy Wasze dzieci też potrafią prawie cały dzień spać a nabierać aktywności pod wieczór?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Mama290, mam chyba predyspozycje do dużych dzieci. Synek urodził się z wagą 4080, 59 cm. Dziewczynki 24t1d ważyły 770 g(37 cm) i 740 g (36 cm). Wydaje mi się, że dużo jak na bliźniaki. Ale ta waga była w ich i w synka długości jak sądzę. Teraz pewnie też tak będzie, że chudy ale długi kurczak się urodzi.

Chyba zazwyczaj tak jest z ta aktywnoscia. Moje kochaja fikoly miedzy 14-17 wieczory czesto mam spokojne kilka pukniec przed snem. Ale też czuje glownie jednego bo sie okazalo ze ten poniżej pępka ma lozysko z tylu i cialko do brzucha wiec kopniaki i inne wiercenie mega wyraźne. A wsydzioch nie dosc ze tylem (chyba ze juz sie obrócił) to lozysko z przodu wiec musze sie wczuc zeby go wyczuc ;)

To lozysko z przodu jak u mnie:) ale zawsze się zastanawiałam jak czuć ruchy i pytałam się siostry mówiła ze ciężko to opisać i faktycznie cudowne uczucie ale nie da się opisać trzeba poczuć he

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Fusun ale Wogole jakie długie masz dzieci moja koleżanka urodziła taka długa córkę ale oni oboje sa wysocy i tak szybko rosła ze wysłali ja na badania genetyczne bo sie bali ze coś nie jest halo moja sie urodziła to miała 53 cm taka w sumie średnia ale teraz jest juz najwyższa w klasie ale dziewczynki tez długie moi to nawet nie wiem ile mierzyli bo tu dzieci nie mierzą ale choć ważyli więcej to na bank byli krótki niz twoje ale np przy połówkowym miałam kość udowa dość długa wiec moze teraz będzie jakiś szczupak i szykuje mi sie największe dziecko ja to sie śmieje z moim ze nie będzie wiadomo jak sie zając takim odchowanym dzieckiem jak oni mnie chcą trzymać prawie do 39 tyg to moze dobije do jakiś 4 kg to by było coś

Do góry